Ashtanga radionica sa Kirsten Berg i Mitchell Goldom

Updated

Od 19.- 23. travnja u Zagrebu i od 26. – 30. svibnja u Dubrovniku možete se opustiti  na tradicionalnoj Ashtanga joga radionici s velikanima ove vještine  Kirsten Berg i Mitchell Goldom.

12804667_1974683089423945_7642341685112732368_n

Pod vodstvom ovo dvoje stručnjaka, posjetitelji će tokom pet dana radionice imati priliku detaljno se upoznati s ovom vrstom joge. Kirsten i Mitchell autorizirani su voditelji drugog stupnja Ashtanga joge, s višegodišnjim iskustvom rada po svijetu.

Radionica se održava u Gundulićevoj 19, točnije Centru za integrativni razvoj, u ugodnom, intimnom ozračju sa svega 20 sudionika. U Dubrovniku će se radionica održati u studiju We DU Yoga Hut na adresi Lapadska Obala 6!

Osim tradicionalne Mysore prakse, polaznici će imati priliku kroz razgovor i pitanja dobiti uvid u dugogodišnje znanje i iskustvo o jogi od ovo dvoje učitelja. Pozvani su svi, bez obzira na stupanj naprednosti u vježbanju.

U sklopu Ashtanga joga radionice,  ovom će prigodom svim prisutnima demonstrirati i Rolfing tretmane  učinkovite i intenzivne seanse kojima je cilj tretiranje cijelog tijela. Osim što su iznimno korisne, ove vježbe mogu biti zanimljive za masere, terapeute i fizioterapeute. Gold je inače napredni praktičar i stručnjak u tom području, s preko 35 godina iskustva.

Više informacija, detalji oko prijava i cijene bit će poznate uskoro, a svi zainteresirani mogu se javiti na mail [email protected].

Više o detaljima radionice i cijenama saznajte na Traditional Ashtanga yoga with Kirsten Berg & Mitchell Gold.