Ashtanga joga retreat u Istri s Irenom Bartolec

Updated

Od 25. svibnja do 1. lipnja 2019. održat će se Ashtanga joga retreat u Istri putem kojeg se možete odmoriti i opustiti od užurbanog svakodnevnog života. Pridružite se joga retreatu gdje vas očekuje jedinstven program s Irenom Bartolec, dugogodišnjom učiteljicom joge, u mirnom okruženju malog mjesta Orihi blizu mora.

istra retreat

Na retreatu ćete moći uživati u kombinaciji njenih Ashtanga Mysore satova, restorativne joge, pranayame i meditacije, uz slobodno vrijeme za relaksaciju i aktivnosti po vašem izboru. Smještaj i joga program će se odvijati u luksuznoj vili s bazenom na obnovljenom imanju iz 17. stoljeća, a zdravu i ukusnu vegetarijansku hranu pripremati će vrsna kuharica posebno za vas.

Mistična Istra je zbilja pravo mjesto za ovakav događaj. Osim što je sjecište mnogih puteva i pravaca, vinskih cesta, dolina rijeka, staza tartufara, biciklističkih i turističkih ruta, njenim podzemljem teku i zmajeve linije – energetski tokovi koji poput meridijana opasuju Zemlju i opskrbljuju je pozitivnom energijom. Neki se zaljube u tu spiritualnu stranu Istre koja sa sobom nosi brojne mitove i legende, neki u njene šarmantne gradiće na vrhovima brdašaca, plodnu crvenu zemlju ili slasne lokalne specijalitete. U svakom slučaju možete biti sigurni da ćete sa retreata otići zaljubljeni i sa sobom ponijeti nova znanja i brojne uspomene. Broj mjesta je ograničen, preporučujemo da rezervirajte svoje mjesto što prije.

Vila

Luksuzna vila nalazi se u malom selu Orihi 20 km od obale mora. Imanje uključuje 2 kamene vile sa 8 soba i 8 kupaona.
Pogodnosti: vanjski bazen, WiFi, satelitska TV, klima, ležaljke, perilica rublja, pikado, stolni nogomet, fitnes, sauna.

istra retreat

O Ireni

Irena Bartolec je prvenstveno učiteljica Ashtanga joge autorizirana od strane KPJAYI ashtanga instituta i voditelj Ashtanga Yoga Mysore programa u Seminyak Yoga Shali na Baliju. Irena ima 15 godina bogatog iskustva u području joge. 2004 godine je otvorila joga studio u svom rodnom gradu Zagrebu gdje je tokom 10 godina podučavala tradicionalni Ashtanga i Vinyasa program.
2014. godine je autorizirana od strane KPJAYI Ashtanga instituta u Mysoru, Indiji. Imala je prilike učiti od tradicionalnih učitelja iz cijelog svijeta kao što su Sri. K. Patthabi Jois, Sharat R. Jois, Rolf Naujokat, Richard Freeman, Lino Miele i mnogi drugi. Njihovo veliko znanje i velikodušnost su omogućili Ireni da upozna razne stilove joge i filozofije.

Irena također ima iskustvo u području kineziologije, prenatalne i postnatalne joge, restorativne i vinyasa joge, pilatesa i raznih drugih programa orijentiranih na zdravlje i blagostanje. Njeno učenje se bazira na balansu snage i poravnanja s ciljem otvorene i istovremeno uzemljene joga prakse. Irena trenutno živi na Baliju sa svojom kćerkom. Osnivač je i direktor projekta Ashtanga Yoga Mama te svake godine organizira retreatove i radionice na Baliju i Europi.

irena bartolec

Cijene po osobi:

First minute popust do 21.1.2019.

U cijenu je uključeno:

Nije uključeno:

Dnevni raspored:

25. svibanj

26.-31. svibanj

1. lipanj

Svoje mjesto za ovaj prekrasan retreat možete rezervirati na stranici Green Yogi Treveler.

 

Foto: Green Yogi Treveler