Ashtanga joga intenziv radionica za kraj ljeta

Updated

Od 7. do 9. listopada održat će se Ashtanga joga intenziv radionica u Lumbardi na Korčuli na kojoj možete produbiti svoju praksu ili naučiti mnogo o teorijskom i praktičnom dijelu Ashtanga joge.

tonči gulišija, ashtanga joga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kroz ovu zanimljivu radionicu vodit će vas iznimno cijenjen jogij Tonči Gulišija koji se jogom bavi posljednjih 20 godina i koji je svoje znanje usvajao od Gurua i starijih, iskusnijih Učitelja.

U intenzivnoj praksi Ashtanga joge, disanje je usklađeno s pokretom, što se zove vinyasa. Vinyase zagrijavaju krv, čine je mekšom i ubrzavaju cirkulaciju, stvarajući optimalno energetsko polje oko tijela i pročišćavajući centralni energetski kanal (shushumna nadi), čime stječemo iskustvo našeg punog potencijala. Kada vinyase teku bez napora, u savršenoj harmoniji, praksa Ashtanga joge transcendira um i evoluira u meditaciju u pokretu. U tom procesu oslobađa se intenzivna tjelesna toplina i obilan, pročišćavajući znoj koji detoksificira mišiće i organe. Rezultat je poboljšana cirkulacija, lagano i snažno tijelo i miran um.

Cijena vikend-radionice je 500 kuna. Akontaciju od 250 kuna potrebno je uplatiti do 3. listopada. Prijaviti se možete kao i dobiti sve informacije koje vas zanimaju putem kontakta Sanda 091-512-8272 ili Tonči 091-345-4654.

Više informacija o radionici saznajte na Ashtanga yoga intensive – Lumbarda.