Zvučna radionica za djecu: Putovanje zvukom

Updated

U subotu, 4. veljače održat će se zvučna radionica za djecu u Prema Vama Centru gdje se ujedno nalazi Peter Hess Akademija koja već godinama brine o dobrim vibracijama uz pomoć sjajnih zlatno žutih zdjela.

Na radionici djeca mogu naučiti kako koristiti tibetanske zvučne zdjele te kako pomoću njih potaknuti osjetila, razviti kreativnost te povećati pažnju.

djeca, zvuk, zdjele

Na tjelesnoj razini zvukovi djeluju putem sluha i dodira. Zvukovi mogu reducirati (smanjiti) stres i strahove i tako podržati prirodnu težnju organizma za skladom.

Radionica je bazirana na Klik® programu profesionalne primjene zvuka zvučnih zdjela u radu sa djecom, koja se već dugi niz godina primjenjuje u Austriji i Njemačkoj; a sada i u Bosni i Hercegovini kao i u Hrvatskoj.

Obzirom da je igra u grupi predviđena za ukupno 7 djece, svoje prijave izvršite do 2. veljače na mail: [email protected], a za svedodatne informacije: [email protected] ili 091 595-7871 iza 17-20 sati.

Kroz radionicu vaše dijete će voditi i sa osmjehom dočekati Martina Brundula, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže.

Cijena radionice je 150 kuna i traje od 16 do 17 sati na adresi Ilica 315, I kat.
Više informacija saznajte na linku Zvučna radionica za djecu: Putovanje zvukom.