Žensko druženje uoči Dana žena

Updated

U današnjem ubrzanom načinu života, žene često zaborave na sebe. Zaborave koliko su snažne i koliko su same sebi potrebne, zaborave na to da same sebe mogu izliječiti i da same sebe trebaju slušati; jer same najbolje znaju.

Uoči Dana žena u ponedjeljak, 6. ožujka održat će se druženje u Kući Života koje organiziraju Kolektiv Sjemenčice; Anamarija Levak i Ana Stuparić.

Okupljanje počinje u 19 sati, a započinje u 19.30 putovanjem u koje će nas uvesti sestre Međugorac; Inon, 13 god. i Rien, 11 god., virtuozi klasične gitare. Kroz njihov čaroban performans, probudite sanjarice u sebi i dopustite si da odletite u područja sebe u koje rijetko zalazite, a u kojima čuči djevojčica koju jako volite, a rijetko je posječujete.

dan žena

Nakon polusatne svirke sestri Međugorac, putovanje se nastavlja plemenskim ritmovima u koje vas uvode Ana i Ana; Ana Katušić na djembeu; afričkom bubnju i Ana Stuparić na rain sticku.

Na kraju putovanja zaplovit ćemo u meditaciju kroz koju će nas voditi Olivija Holjac; joga učiteljica i sestra hrabrog, velikog srca.

Osim glazbenih poslastica na kraju ćemo svi uživati u finim veganskim palačinkama, koje će nam napraviti Anamarija Levak.

Zašto veganskim, možda se pitate?

Zato što slavljem i poštivanjem žena, obuhvaćamo sve žene, ljudske i životinjske. Isto kao što ste i vi majke, sestre i bake, tako su i životinje majke, sestre i bake i isto kao što poštujeme sebe i jedna drugu, poštivamo i njih, te ne uzimamo od njih. Dobrodošli su fini, domaći pekmez i čaj, a ako imate neki kojeg ste brale svojim vrijednim ručicama, bit će još slađi.
Molimo vas samo da unaprijed javite tko što donosi na mail: [email protected].

Ulaz je besplatan, ali svaka donacija je poželjna kako bi se refundirala dvorana u Kući Života.

Kuća Života nalazi se u Vlaškoj ulici, br 81A i preporučamo da obučete ili ponesete udobnu odjeću tako da vam bude što ugodnije i da se osjećate kao kod kuće.

Više informacija saznajte na Svaki Dan Je Dan Žena.