Zagreb: Upišite obuku za učitelja Yin joge

U Zagrebu će se u periodu od 23. – 30. lipnja  i od 7. – 14. srpnja održati Yin joga Teacher Training pod vodstvom Sebastiana Pucellea i Murielle Burellier.
yin joga, teacher training
Obuka je podijeljena u dva modula čije pojedinosti donosimo u nastavku.

1. modul

Posvećen je anatomiji i pruža temelje Yin prakse s ciljem integriranja funkcionalnog pristupa u vašu svakodnevnu praksu i podučavanje joge. Sebastian i Murielle podijelit će s vama nove alate, kao što su: saznanja o 7 miofascijalnih dijelova nogu i torza, 14 dijelova ljudskog kostura, duboko razmijevanje tenzija i kompresija. Kroz tjedan dana prakticirat će se 20 osnovnih Yin asana i upoznati se s njihovim varijacijama, naučiti tranzicije u kreiranju Yin joga satova i pristupe u nastojanju smirivanja uma. Pridružite se kako biste naučili principe ove tihe prakse!

2. modul

Prirodan je nastavak prvog modula u kojem prebacujemo pažnju sa fizičke strukture tijela na energetsku, prateći i poštujući tradiciju istočne medicine. Koristimo mrežu energetskih kanala (meridijana) kako bismo otkrili i istražili tok energije (chi/prana) u naša tri tijela (fizičkom, emotivnom, mentalnom). Ovaj modul je baziran na filozofiji daoizma, uspješno spajajući dvije tradicije joge.

Za sve informacije obratite se na mail adresu: [email protected] ili na gsm: +38598279956
Za sva pitanja vezano za teacher training program obratite se na mail: [email protected]

Program će se odvijati u Govinda Centru na adresi Ilica 42.