Vikend radionica: Shakti meditacija

Updated

Ujutro se otuširamo, očistimo prostor, svaki dan operemo zube – ali kako očistiti svoj um od svakodnevnih impresija i stresova?

Shakti meditacija je jednostavan alat u kojem bez napora, koristeći drevno vedsko znanje mantri, otpuštamo stresove i život činimo kvalitetnijim, boljim, sretnijim.

shakti meditacija

Svaka meditacijska tehnika nam daje priliku da dođemo u kontakt sa svojim „pravim ja” i iz tog kontakta možemo dobiti jako puno: vratiti osjećaj osobne snage, probuditi izvor radosti i kreativnosti, otpustiti traume iz podsvijesti, dobiti novu energiju i inspiraciju, povećati ljubav koja postoji u našim životima te biti zdravi na svim razinama.

Na ovom vikend-tečaju naučit ćete ovu moćnu tehniku i dobiti svoju osobnu mantru te naučiti sve što treba o meditaciji kako biste se mogli samostalno uputiti na ovo uzbudljivo putovanje. Također, naučit ćete i dodatne tehnike protiv ljutnje i tjeskobe te kako otpustiti negativne emocije i senzacije u tijelu.

Tečaj vodi Barbara Jukopila, certificirana učiteljica Shakti meditacije, koju je učila od Anande Vdović (www.anandasart.com).

Tečaj će se održati u 2. i 3. veljače u studiju OM joga.
Na tečaj ponesite jednu voćku i jedan cvijet.

Donacija:
700 kn za rane uplate do 25.1.2019.
750 kn za uplate nakon 25.1.
500 kn za studente, umirovljenike i polaznike Poligona YogaPRO (sve gen.)

Broj sudionika je ograničen i prijave su obavezne, pa molimo ispunite obrazac: https://www.om.com.hr/vijesti/16-radionice/237-shakti-meditacija