Vikend radionica Iyengar joge s Elizabeth Brass u Zadru

Updated

Prakticirajte asane tako da stvarate prostor u mišiću i koži, kako bi se fina mreža tijela u potpunosti poravnala sa asanom. Da bi to ostvarili, cijelo tijelo mora djelovati. Da bi istegnuli dio, moramo istegnuti cjelinu.
B.K.S. Iyengar

Joga može probuditi i oživjeti naše postojanje i otvoriti nam put k dostizanju stanju ravnoteže. Kada je joga položaj integriran, tijelo ne proživljava napor.

Vikend radionica Iyengar joge s Elizabeth Brass u Zadru

Na ovoj radionici istraživat će se načini stvaranja prostora u našim mišićima i koži , istovremeno spajajući suprostavljene utjecaje ili suprotne sile koje čine temelj ove prakse.

Iyengar joga nudi jedinstvenu metodu za razvijanje istodobno i lakoće i snage tijela, kao i fleksibilnosti i stabilnosti popraćene intenzivnom samospoznajom.

Ova vikend radionica  koja će se održati od 20. do 22. listopada je otvorena za sve praktikante joge koji žele unijeti više slobode i svjesnosti u svoju praksu.

Elizabeth Smullens Brass studira i prakticira Iyengar jogu već 30 godina. Ona je Senior Intermediate Level 2 Iyengar joga učiteljica i ko-direktor je u Iyengar Yoga Zentrum Berlin. Elizabeth je puno puta bila u Pune, Indiji i studirala sa Iyengar obitelji i nastavlja učiti sa Senior i Advanced učiteljima u SAD-u i Europi.

Raspored održavanja:
Petak od 18.30 do 20.30
Subota od 10 do 13 i od 16 do 18
Nedjelja od 10 do 13

Cijena: 108 eura ili 810 kuna
Akontacija prilikom prijave je: 250 kuna

Adresa: 
Yoga studio Tara
Bože Peričića 10
Zadar

Info i prijave:
Ljubica
095 596 0279
[email protected]
www.centartara.com

Joga studio Tara Zadar