Upoznajte čudesnu moć mantri sa Anandom Vdović

Updated

U subotu, 26. studenog i nedjelju 27. studenog održat će se radionica mantri sa Anandom Vdović u Nuvens yoga centru i centru osobnog razvoja na adresi Zagrebačka 156 b.

ananda vdović

Mantra je riječ koja potiče iz Sanskrita i znači ‘sveta poruka ili čarolija, savjet’. Mantra je ‘sveta riječ’ ili ‘magična riječ’. Mantra je također ‘riječ koja rastjeruje strah i negativnost.’ Mantre vam mogu pomoći da privučete u život sve što poželite – baš kao čarolija.

Postoje Mantre za različite svrhe: za samorazvitak, za zaštitu, za bogatstvo, zdravlje, uspjeh, sreću i mnoge druge. Na ovom tečaju možete naučiti neke korisne Mantre, njihov pravilan izgovor, njihove efekte i kako ih pravilno koristiti.

Na radionici će se učiti Mantre za:

Osim toga ćuti ćete i primjere u kojima su Mantre pomogle drugim ljudima. Na radionici će te ih moći zajedno uvježbati i na kraju ćete ih znati koristiti doma kad god poželite kako biste ostvarili život kakav želite.

Prijave i informacije o tečaju na: [email protected] ili na broj 099/6754-175. U subotu radionica traje od 17 do 20 sati, a nedjelju od 10.30 do 13.30 sati. Cijena radionice je 35o kuna!

Ananda Vdović rođena je u Njemačkoj, već od mlade dobi zanima se za samorealizaciju i duhovnost. Kao dijete znala je satima boraviti u stanjima dubokog unutarnjeg transa. Meditaciju je naučila 1970. godine i kasnije, povučena od svijeta, proživjela tri godine u tišini, provodeći noći i dane u blaženstvu (anandi) unutarnjeg Ja. Tih godina, otvaraju joj se uvidi u viša stanja svijesti. Nakon toga dijeli svoje iskustvo kroz podučavanje tisuća ljudi diljem svijeta, meditaciji i samosvijesti. Ananda je također radila kao arhitektica i priznata je umjetnica i pjevačica. Njene slike božanskih bića zrače ljepotu nebeskih carstava i naširoko su poznate. Njeni CD-ovi ‘Sacred Chants of Devi’ i ‘Durga – Mantras for Protection’ sviraju se na brojnim radionicama samorazvoja diljem svijeta.