U tijeku su upisi u školu za učitelja Hatha joge

Updated

Voliš jogu, želiš produbiti svoje znanje i praksu? Studio One već četiri godine zaredom organizira Školu za joga učitelje (International Hatha Yoga Teacher Training Course) u Splitu i u Zagrebu.

Upisi su u tijeku! Škola počinje 27. listopada u Splitu i 3. studenog u Zagrebu.

Ovo je prva takva Škola izvorne Hatha joge u Hrvatskoj temeljena na biharskoj školi iz Indije. Program se održava tijekom vikenda, u trajanju od godine dana. Tijekom nastave pridružit će nam se i gost-učitelji ne samo iz Hrvatske nego i svjetski priznati stručnjaci, koji prezentiraju različite stilove joge.

O programu škole:

Program je osmišljen kako bi zadovoljio različite potrebe ljudi koji žele postati joga učitelji. Također, program je osmišljen i za sve one koji žele naučiti više o jogi, produbiti svoje znanje i praksu bez obzira hoće li jednog dana podučavati jogu.

Stjecanjem diplome za joga učitelje mijenjate svoj život na bolje, bez obzira je li to činite za sebe ili želite podučavati druge.
Bez obzira želite li pohađati Školu u Splitu ili Zagrebu, za postupak upisa u Školu i detaljnije informacije o programu i cijeni, javite se na [email protected] ili na 098 771 026.

Lokacija održavanja:
Studio One – Split, Gradišćanskih Hrvata 16, 21000 Split
Šareni studio – Zagreb, Palmotićeva ulica 22, 10000 Zagreb

Svakako posjetite i Facebook stranicu i web stranicu: www.yogasplit.com

O Školi za joga učitelje: 
Školu je pokrenuo učitelj Hatha i terapeutske joge Sri Rajeshji iz Mumbai-a, Indija, a nakon završetka škole dobiva se CERTIFIKAT registriran od Instituta – Yoga Sadhana Seva Trust iz Indije. Yoga institut je registriran od Republike Indije, REGISTRACIJSKI BROJ 27571 E – Mumbai, savezna država Maharasthra, Indija. Sri Rajeshji je osnovao joga institut na poticaj svojih učitelja Swamija Satyanande i Swamija Niranjananande.

O osnivaču škole:
Sri Rajeshji je joga učitelj iz Indije, Mumbai. Završio je jednu od najpoznatijih škola joge u Indiji – Biharsku školu joge. Osnivač te škole je i njegov učitelj Paramhansa Sathyananda sa kojim je nekoliko godina i živio u Mungeru (Bihar).

Sri Rajeshji nakon toga upisuje i završava institut Bihar Yoga Bharati. To je prvi institut u svijetu koji pruža potpunu znanstvenu i jogijsku edukaciju kroz joga filozofiju, joga psihologiju i primijenjene jogijske znanosti. Tu je Sri Rajeshji završio svoj magisterij znanosti (MSc) u primijenjenoj jogijskoj znanosti sa najvišim ocjenama, a Institut ima ovlaštenje za izdavanje stupnjeva magisterija i doktorata.

Redovito podučava Hatha jogu više od 15 godina u Mumbai-u. Majstor je za liječenje svih zdravstvenih problema uz pomoć terapeutske joge. U godinama svoga rada je pokazao sposobnost interakcije sa ljudima na svim nivoima i specijalizirao se za Hatha i terapeutsku jogu. Također održava konvencije i seminare joge širom svijeta. On je učitelj kundalini joge, kriya joge te meditacije kreirane za osobnu transformaciju svakog pojedinca.

Teoretski dio nastave održava Sri Rajeshji (i praktični kada je u Hrvatskoj), dok praktični dio nastave tijekom godine održava voditelj joga škole i dugogodišnji joga učitelj mr. sc. Damir Božinović.

Svakako posjetite i Facebook stranicu i web stranicu: www.yogasplit.com

Foto: Studio One