Transformativni vikend u Snježnoj Kraljici

Updated

Transformativni vikend u Snježnoj kraljici namijenjen je svima kojima je potreban odmak od svakodnevice te uranjanje u mir prirode i introspekcije kako bi prikupili resurse potrebne za sve dnevne i tjedne zadaće i aktivnosti. Uz stručno i sigurno vodstvo certificiranih instruktora Ivane M. Crnčić i Andrije Bosanca-Schroettera omogućite si potpuno opuštanje koje nam je svima s vremena na vrijeme istinski potrebno.

yin vikend, snježna kraljica

Stoga program obuhvaća 5 umirujućih satova joge te rad kroz konstelacijske forme koje donose duboko razumijevanje vlastitih osjećaja i mir.

Za sudjelovanje u vikendu nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo ili znanje. Potpuni početnici u jogi također su dobrodošli.

Budući da su posebna mjesta plodno tlo za promjene, za ovaj vikend Ivana i Andrija odabrali su jedinstveni planinski ambijent u srcu Parka prirode Medvednica i šarmantnu apartmansku kuću Snježna kraljica koja se nalazi na mirnoj lokaciji usred guste šume.

Iako će se većinu vremena provoditi zajedno kroz bogati program i druženje, bit će vremena za opuštanje, šetnju u prirodi, plivanje ili saunu ovisno o željama.

Program

Petak:

Subota:

Nedjelja:

8 – 8.15 – Moć kruga – Kako se osjećam?*
8.15 – 9.30 – Chakra Flow with yin elements (joga sat)
9.30 – 11 – Doručak i slobodno vrijeme
11 – 13 – Blagoslov predaka*
13 – 15.30 – Ručak i slobodno vrijeme
15.30 – 16.45 – Yin Flow (joga sat)
16.45 – 17 – Moć kruga – završni krug*
17 – rastanak

* rad koji se temelji na postavkama metode Sistemskih konstelacija, odnosno rada s informacijama unutar sistema u kojem živimo.

Cijene:

Uključeno:

Cijena subotnjeg programa bez noćenja:
400 kn po osobi

Važna napomena:
– Grupa je ograničena na 15 polaznika.
To uključuje i osobe koje će prisustvovati samo subotnjem programu tako da preporučujemo da svoje mjesto rezervirate što ranije.

Više informacija i prijave na:
https://www.greenyogitraveler.com/transformativni-yoga-vikend-sljeme

Pozovite prijatelje putem Facebook eventa

Foto: Sanjin Kastelan