Tečaj zvučne masaže po metodi Petera Hessa u Splitu

Updated

PETER HESS AKADEMIJA i udruga BOJA DUŠE najavljuju upis u I stupanj edukacije za praktičare/ke Peter Hess® zvučne masaže.

Cilj I stupnja edukacije je upoznati polaznike s osnovama Peter Hess® zvučne masaže. Tijekom intenzivne dvodnevne obuke, polaznici će steći znanja o djelovanju zvuka i zvučne masaže na čovjeka, te će svladati osnove praktične primjene zvučne masaže.

Peter Hess® zvučne masaže tibetanskim zvučnim zdjelama

Program

Peter Hess je istinski pionir zvučne terapije na Zapadu, te već 40 godina sustavno radi na istraživanju i profesionalnoj edukaciji za primjenu zvučnih zdjela i gongova u terapijske svrhe. Njegova metoda zvučne masaže je prije svega holističke metoda za relaksaciju, a također se primjenjuje izravno i djelotvorno na području obrazovanja, savjetovanja, različitih terapija i zdravstva.

Nakon završenog I stupnja edukacije, stupnja polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju od strane Peter Hess Instituta iz Njemačke.

Polaznici mogu pohađati samo I stupanj bez obaveze nastavka edukacije.

Cjelokupna edukacija za praktičare/ke Peter Hess® zvučne masaže sastoji se od četiri stupnja i supervizije, tj. završnog seminara u ukupnom trajanju od 86 nastavnih sati i namijenjena je svim zainteresiranima, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo u primjeni zvuka.

Po završetku sva četiri stupnja i supervizije, polaznici dobivaju certifikat iz Peter Hess Instituta – Njemačka pod nazivom: Praktičar / Praktičarka Peter Hess® zvučne masaže.

Edukaciju provodi prof. Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, licencirane edukatorice Peter Hess® zvučne masaže i voditeljice Gong Centra Prema Vama i Peter Hess Akademije u Hrvatskoj.

Datum održavanja: 27. i 28. svibanj

Vrijeme:  od 10 do 18 sati

Adresa: Split, Put Firula 45

Cijena edukacije: 1.800,00 kuna

Prijave: obavezne prijave na e-mail: [email protected] / Ivana 095 562 6156

Više informacija potražite na Facebook eventu: Peter Hess Akademija Zvučna Masaža I stupanj, 27 i 28/05 ili na web stanici organizatora: Prema Vama centar i Udruga Boja duše.