Tečaj ayurvedskog kuhanja s Kaushani Desai

Updated

Učiteljica ayurvedskog kuhanja iz Indije Kaushani Desai po drugi put dolazi u Hrvatsku i održat će od 20. do 25 rujna tečaj ayurvedskog kuhanja u SATTVA – centru zdravlja i sreće u Beretincu kraj Varaždina.

ayurveda, sattva, kuhanje

Tečaj ayurvedskog kuhanja je zasnovan na drevnom znanju ayurvede. Ayurvedski način kuhanja je prirodan način pripreme hrane pri kojem se na umu drže individualne prehrambene potrebe vezane za različite tjelesne tipove. Većina zdravstvenih problema je uzrokovana nepravilnom prehranom pa ih možemo izbjeći vodeći se osnovnim principima ayurvede i pazeći što unosimo u naš organizam. Osim toga, ayurveda dijeli hranu na tri kategorije – satvičnu, rađastičnu i tamastičnu koje onda imaju različite utjecaje na tijelo i na um, opuštaju nas, čine nas napetima ili tromima.

Kaushani Desai je karizmatična, mlada i vrlo iskusna učiteljica koja u organizaciju fondacije Umijeće življenja s uspjehom drži tečajeve ayurvedskog kuhanja po cijelom svijetu i čije je radionice do sada završilo preko 6000 ljudi u više od 30 zemalja. Autorica je ayurvedske kuharice ‘SATTVA – The Ayurvedic Cook Book’ i televizijske serije ‘SATTVA – The Ayurvedic Cook Show’.

Sadržaj tečaja:

Dobrobiti ayurvedske prehrane:

Cijena tečaja iznosi 1150 kuna (plativo karticama do 6 rata, +5% transakcijskih troškova). Prijaviti se možete na mail: [email protected] ili pozivom na broj 091 6000 245 ili 040 350 513.

Tečaj se održava u centru zdravlja i sreće – SATTVA na adresi Varaždinska 20C, Beretinec (kraj Varaždina) radnim danom od 18 do 20 sati, vikendom od 12 do 14 sati.