Snaga Žene – Radionica Kundalini joge

Updated

Što to znači biti osviještena žena i kako to postići uz pomoć drevnih tehnika Kundalini joge – možete otkriti  sutra,  18. studenoga u studiju OM joge.

Na ovoj radionici možete saznati što je važno za fizičko i emocionalno zdravlje svake žene: njega, prehrana, hormonalni balans, ciklusi u svakoj životnoj dobi, živčani i endokrini sustav, emocionalna (ne)sigurnost… Kako privući ono što želimo, kako imati samopoštovanje, zadovoljstvo te biti sretna Žena – što svojim rođenjem zaslužujemo.čakra centri

Na ovoj radionici radit će se – uz različite tehnike Kundalini joge – i Shakti ples, jednu od najzanimljivijih tehnika iz ove tradicije. Shakti plešemo kako bismo se povezale s Božanskom Majkom u našem srcu i prepoznale svoju ljepotu i snagu.

Adi Shakti je Božanska Majka, primarna, zaštitna snaga koja pokreće sve energije Svemira. Svaka žena ima božansku moć koja čeka da bude prepoznata i otkrivena. Kada prihvatite sebe kao Ženu, cijeli će svijet doći k vama. Prestanite se igrati i počnite živjeti.

Na ovu radionicu dobrodošle ste sve, od početnica do naprednih praktikantica; posvetite jedan dan sebi i otkrijte svoje moći, vi to zaslužujete!!!

‘Roditi se kao Žena veliki je blagoslov, jer Žena je izvor ogromne snage. Ako poželi, ona može tom snagom osvijetliti baš svakoga. Ona može i slabića učiniti uspješnim i jakim. To je čista Istina, žena ne zna za poraze. Bog ju je takvu stvorio i Bog joj je dao sve instrumente za to, ali  pod jednim uvjetom –  da Ona zna tko je Ona’– kaže Yogi Bhajan.

Radionica traje od 10 do 17 sati uz pauzu za ručak. Ručak je organiziran u studiju u 13h, pa ako želite ručak molimo dopišite to u komentar uz prijavu (cijena ručka: 35 kuna)

Donacija: 380 kuna

Prijave su obavezne, obrazac za prijavu nalazi se na stranici OM joge!