Radionice Kundalini joge na sajmu Mystic Organica

U četvrtak, 15. listopada počinje najveći regionalni sajam organske hrane i biodinamičkog uzgoja, MYSTIC-ORGANICA.

Na sajmu sudjeluje 180 domaćih i stranih izlagača, gdje možete nabaviti veliki izbor ekološki uzgojenih namirnica,  održat će se i oko 150 sati predavanja, prezentacija i radionica s različitim temama.

11896256_2290440957761813_489767160629826509_n

Paviljon broj 11 rezerviran je za jogu, zvučne kupke, gongove i ples. Pa tako u petak, 16. listopada u 15 sati počinje Harmonizacija duha, duše,uma i tijela koju vodi energoterapeut Danko Sorić. U 16 sati počinje radionica Kundalini joge i orjentalnog plesa ‘Ples duše u tijelu žene’. U 18.30 sati počinje Ženski krug, radionica koju vode Suzana Grau, Tea Smonker i Silvana Leskovar, a tema je Blagoslovi i darovi ljeta uz ples i zvučnu kupku. U 20 sati održat će se intenzivni sat Kundalini joge prema učenju Yogi Bhajana. Tema sata je Snaga ljubavi, a vodi ga Danica Cvetković (Kundalini joga Beograd). Kasnovečernji termin rezerviran je za gongove, a vodi ga Silvana Leskovar iz Gong centra Prema Vama.

U subotu, 17. listopada u 14 sati počinje Joga za pomlađivanje, odnosno suptilnija joga za pokretanje procesa u organizmu koji donose iznimnu vitalnost i zdravlje. Sat vodi Katarina Bolfek iz Shakti centra.

U 16 sati počinje još jedan sat Kundalini joge, odnosno radionica u okviru Prve škole za učitelje Kundalini joge u Hrvatskoj. Tema je RELAX & RENEW (opustimo se i obnovimo), a radionicu vodi Nirmal Singh iz Beča. Nakon toga, u 18.30 sati možete se opustiti uz još jednu zvučnu kupku.

Posljednji dan sajma, u nedjelju 18. listopada u 11 sati održat će se još jedna radionica Kundalini joge, a glavna tema je Dah koju vodi učiteljski trener Kundalini joge Nirmal Singh. Nakon toga, u 13 sati počinje još jedna Gong zvučna kupka te u 14 sati vođena meditacija i vježbe disanja koje će voditi Senka Ljubić.

U 15.30 sati voditeljice Cornelia & Seadeta održat će još jednu i posljednju radionicu Ples duše u tijelu žene, odnosno radionicu Kundalini joge i orjentalnog plesa.

Cijeli program događanja možete pogledati na linku!