Radionica zdrave hrane

Updated

U nedjelju, 17. ožujka u Čakovcu će se održati radionica/predavanje/druženje na kojoj se možete upoznati s čudesnim svijetom začina, raznim okusima koji će pobuditi vaše nepce te njihovim utjecajem na naše tijelo.

kruh, beskvasni

Radionica je namijenjena svima koji žele promijeniti ili dodati nešto novo u svakodnevno kuhanje, a radionicu će voditi uvijek raspoložena i zabavna Branka koja će vam dati odlične Tips&tricks za izradu bezmesnih gurmanskih jela od jednostavnih namirnica.

Prije radionice možete degustirati beskvasne kruhiće od raži, zobi, lana, bezglutenske namaze od leće, zobi, šljive, heljde a na kraju zasladiti svoja nepca bezglutenskim slatkišem od slanutkovog brašna i veganskim biskvitom. Zagrijat će vas i fina egzotična juhica od crvene leće sa začinima.

Priključit će se i OPG Siladi iz Kotoribe s donacijom svojih domaćih žitarica, brašna i sjemenki. A Branka će donijet povrće sa svojeg vrta.

Preporučena donacija za održavanje ove gozbe je 20 kn, za pokrivanje ostalih troškova.

Svoj dolazak na radionicu potvrdite mailom na [email protected], kako bi bili sigurni da će biti dovoljno mjesta i hrane za sve!

Radionicu organizira Centar za mlade -CeZaM u klubu Prostor, radionicu vodi Branka Živčec.

Obavezno ponesite osmijeh i glad! Vidimo se!

 

Foto: Unsplash