Radionica Yin joge

Updated

Ne propustite radionicu Yin joge koja će se u subotu 25.2. 2017. od 11 – 16 h, održati u Joga studiju Pozdrav Suncu (Mašićeva 3a) pod vodstvom Andrije Bosanca-Schroettera. Andrija je dugogodišnji praktikant i prvi hrvatski certificirani učitelj Yin joge. Upravo se vratio s Balija na kojem je usavršavao znanja iz područja Yin joge – dođite vidjeti što ima za ponuditi.

radionica yin joge

Yin joga je polagan i revitalizirajuć stil joge u kojem se spajaju elementi klasične hatha joge, budističkih tehnika meditacije i taoističke filozofije. U položaje se ulazi polako i s puno pažnje, a zadržavaju se dugo – pet minuta ili duže. Dugo zadržavanje položaja je jedna od glavnih karakteristika Yin joge i omogućava da, s vremenom, zaronimo u duboke slojeve našeg bića. U fokusu Yin joge su dijelovi tijela u kojima se intenzivnije aktiviraju vezivna i dubinska tkiva – kukovi, unutrašnja strana bedara i donji dio kralježnice.

Radionica započinje uvodnim satom Yin joge nakon čega slijedi teoretski dio u kojem će Andrija detaljno predstaviti anatomske i filozofske principe na kojima se ovaj stil temelji. Za kraj je predviđena posebna poslastica – Dragon Dance (Zmajev Ples). Dragon dance je još jedna tehnika u kojoj se klasična indijska joga spaja s taoističkim elementima – to je dinamična (yang) sekvenca yin joge, koja snaži tijelo, bistri um i budi energetsko tijelo.

Radionica je otvorena za sve vježbače, neovisno o razini i stilu kojeg prakticiraju.
Cijena radionice je 180 kn. Rezervirajte svoje mjesto na mail [email protected] ili
na broj 091 16 19 607.

Više informacija saznajte na web stranici: Joga studio Pozdrav Suncu

Foto: yoganewzealand.com