Radionica: Vedska astrologija i vedska znanost o stanovanju

Updated

U subota, 1. lipnja održat će se radionica osobne jantre i vastu oltari pet elemenata uz drevni vedski zvuk, do buđenja potencijala i obilja. Radionica je podijeljena u tri dijela.

vastu, vedska astrologija

U prvom dijelu radionice ulazit će se u suštinu zvuka te ćete shvatiti kako je zvuk povezan sa najdubljom razinom postojanja, sa samom našom srži, te nas on sa te razine aktivira. Tu je pogotovo bitan drevni vedski zvuk kojim oživljavamo energije ka kojim se usmjerimo i time podižemo razinu svijesti.

U drugom dijelu radimo sa osobnim jantrama. Ulazit će se u srž znanja što su jantre i kako one djeluju. Jantre djeluju na dubokim nivoima svijesti oživljavajući to područje, povezujući nas sa izvorom i iznoseći te kvalitete van u manifestaciju, u život. Na taj način služe kao veza sa univezumom, odnosno izvorom, vodeći nas na put unutrašnjeg preobražaja. Prema natalnoj jyotish karti odabiremo za svakog pojedinačno osobnu jantru prema vladaru asedenta. To je planeta koja nam daje energiju i život u ovoj inkarnaciji.

Poklon radionice je velika osobna jantra za svakog pojedinačno, dim. 30×30 cm, na tvrdoj podlozi, plastificirana. Također se praktično povezujemo sa svim energijama koje nas okružuju, odnosno sa devet planeta, a prema stranama svijeta kojima vladaju, položajem, usmjerenjem i mantranjem.

U trećem dijelu radit će se sa vastu oltarima pet elemenata. Oltari su moćan alat kojima izražavamo svoje želje i namjere preko pet elemenata koji čine sveukupnu kreaciju i nas, direktno u svemir. Savršeno kreirani vastu prirodni principi čak i na malenom oltaru kreiraju milost i harmoniju čija vibracija se dalje širi na nas i prostor u kojem boravimo. Učimo kako se za bilo koju želju preko oltara kreiranog za nju, a na određenoj strani svijeta, povezujemo sa beskonačnom moći svemira, te preko pet elemenata, svoju namjeru direktno odašiljemo njemu.

Praktično ćete položajem, usmjerenjem i drevnim vedskim zvukom aktivirati dva oltara, jedan za Sunce (svjetlo, jasnoća u životu, moć, zdravlje) na istoku, te jedan za Veneru (ljubav, partnerstvo, lakoća, radost) na jugoistoku. Oltari su također izvrsni za zahvalnost i dobivanje milosti i blagoslova kod zahtjevnijih planetarnih perioda.

Radionica se temelji na drevnom znanju jyotisha, vedske astrologije i vastua, nauke o stanovanju i gradnji, te će se to znanje prožimati kroz cijelu radionicu. Bilo kakvo predznanje oko ovih stvari nije potrebno.

Radionica će se održati u Yoga Centar Nuvens, na adresi Zagrebačka cesta 156b u subotu, 1. lipnja od 10 do 16 sati.

Za radionicu je potreban datum, vrijeme i mjesto rođenja polaznika.

Voditelj radionice: Margito jušić, ing. građ., jyotiš te vastu savjetnik i projektant

Za sve dodatne informacij obratite se na 099/675-4175, 098/402-163,[email protected]www.maliganes.hr

Cijena: 480,00 kn

Prijave : [email protected] ili 099 6754 175

Prijava je potpuna nakon uplate akontacije od 80 kn ili iznosa u cjelosti na žiro rn:
Matrix obrt za poduku
IBAN: HR 1423600001102495231
Opis plaćanja : Tečaj – vastu

Više o predavaču:

Margito Jušić ing. građ., jyotish te vastu savjetnik i projektant. Građevinarstvom se bavi od 1994. godine, a 1996. godine ulazi u svijet izučavanja i osvještavanja prirodnih stvari i raznih tehnika za podizanje razine svijesti. Tu su bile transcedentalna meditacija, reiki, hatha joga, tečaj istine, kriya joga, preporađanje, umijeće življenja, kobrin dah, soulwork, regresija u život između života, vibracijsko procesiranje uma, himalajska joga, pet ritmova, NLP-i drugo s čime se u većoj ili manjoj mjeri susretao.

2010.godine započinje izučavanje vastua i odmah nakon toga jyotisha kod učitelja Ignaca Perasa. Daljnje izučavanje prolazi kod drugih učitelja iz Hrvatske i Indije. U sklopu svega je i putovanje te izučavanje vastu objekata u Indiji. Tu su naravno, i stotine knjiga vezano uz jyotish i vastu te ayurvedu koju koristi uz sve ovo. 2015. godine otvara tvrtku MALI GANEŠ koja se bavi isključivo jyotish i vastu savjetovanjima te projektiranjem i gradnjom po vastu prirodnim principima, u Hrvatskoj i Evropi.

Unazad gotovo deset godina te puno konzultacija sa klijentima i analiza životnih i radnih prostora dalo mu je dublji uvid u odnos VREMENA (jyotish) i PROSTORA (vastu) te kako oni djeluju u međusobnoj interakciji i ispreplitanju kao i kako sačinjavaju samu srž našeg života.

Uz pisanje za informativne listove i portale, predavanja i radionice, sada su na redu pripreme za cjelovitu knjigu VASTU, nakon toga JYOTISH, a također je u pripremi i škola.