Radionica: Tantrički put prema Višoj svijesti

Updated

Bijela tantrička joga jedna je od najmoćnijih i najljepših energetskih praksi i sastavni je dio prakse Kundalini joge. U studiju OM joge, u subotu 21. travnja održat će se radionica na kojoj se možete upoznati s osnovnim idejama i praksama ove discipline.

tantrička bijela joga, kundalini

Tantra je pojam sve poznatiji zapadnjačkom svijetu, ali i pojam koji još uvijek rijetko pravilno razumijemo. Nekoć je Tantra bila općeprihvaćena duhovna praksa, nit koja je povezivala sve civilizacije. Postoji proročanstvo da će se Tantra ponovo pojaviti u Novom dobu kako bi udružila muške i ženske energije, donijela sklad, ljubav i radost. To vrijeme je stiglo!

Tehnike Bijele tantre imaju učinak na sve razine života:

Kroz ovu radionicu krećemo na put spoznaje sebe i stvaranja autentičnih odnosa u svakom području života. Sam čin prijavljivanja na ovu radionicu šalje namjeru – poruku Svemiru – da tražimo promjenu, da se želimo pročistiti i osloboditi. Bilo koja specifična namjera ili misao koju ponesete sa sobom pronaći će put i olakšanje kroz Bijelu Tantričku Jogu.

Radionica  traje od 10 do 14 sati i sastoji se od teorijskog dijela i praktičnih tehnika Kundalini joge i Bijele Tantre.
Nema preduvjeta za sudjelovanje u Bijeloj Tantričkoj Jogi. Početnici će uskladiti svoje unutarnje energije i uživati ​​u dubokom meditativnom iskustvu, a napredni će praktičari produbiti svoje iskustvo i potaknuti nove razine duhovne svijesti.

Obucite udobnu odjeću bijele ili svijetlih boja. Nije uvjet, ali poželjno je prekriti glavu kako biste dublje iskusili osobni rast i pojačali meditaciju, što također pomaže u zadržavanju pozitivne energije koju ćemo pozvati na ovoj radionici.

Donacija:
250 kuna za uplate do 18. travnja
300 kuna za kasnije uplate

Radionicu vodi Ljiljana Valdec Horvat – Sat Kriya Kaur, učiteljica Kundalini joge u OM jogi s dugogodišnjim iskustvom kroz mnogobrojne radionice, osobne konzultacije i tretmane na mnogim područjima života. 

Broj sudionika je ograničen, pa svoje mjesto rezervirajte uplatom radionice.

Obrazac za prijavu možete ispuniti na web stranici OM joge!