Radionica: Snaga Žene, njena seksualnost i senzibilnost

Updated

Kako postići svoju senzualnost i seksualnost, samopouzdanje i sigurnost u sebe možete otkriti u nedjelju, 9. prosinca od 10 do 14 sati u lust.4.pole.dance studiju u centru Rijeke.

kundalini energija, žene

Na ovoj radionici moći ćete saznati što je važno za fizičko i emocionalno zdravlje svake žene, kako privući ono što želimo, kako imati samopoštovanje, samopouzdanje i zadovoljstvo te biti sretna Žena – što svojim rođenjem zaslužujemo.

Na ovoj radionici radit će se različite tehnike iz drevne i dugo čuvane tradicije Kundalini joge, ali i Shakti ples, jednu od najzanimljivijih tehnika iz ove tradicije. Shakti plešemo kako bismo se povezale s Božanskom Majkom u našem srcu i prepoznale svoju ljepotu i snagu. Adi Shakti je primarna, zaštitna snaga koja pokreće sve energije Svemira. Svaka žena ima tu moć koja čeka da bude prepoznata i otkrivena. Kada prihvatite sebe kao Ženu, cijeli će svijet doći k vama.

Na ovu radionicu dobrodošle ste sve, nikakvo predznanje nije potrebno, samo posvetite ovaj dan sebi i otkrijte svoje moći, jer vi to zaslužujete!!!

„Roditi se kao Žena veliki je blagoslov. Žena je izvor ogromne snage. Ako poželi, ona može tom snagom osvijetliti baš svakoga. Ona može i slabića učiniti uspješnim i jakim. To je čista Istina, jer Žena ne zna za poraze. Ona je takva stvorena i Stvoritelj joj je dao sve instrumente za to, ali pod jednim uvjetom – da Ona zna tko je Ona“ – kaže Yogi Bhajan, majstor Kundalini i tantra joge.

O učiteljici:

Radionicu vodi Sat Kriya Kaur (Ljiljana Valdec Horvat), učiteljica Kundalini Joge, voditeljica mnogobrojnih radionica i grupnih satova, a također radi i na osobnim tretmanima. Koristeći tehnike iz bogate tradicije Kundalini joge, tantru i tantričku numerologiju, pomaže ljudima da prevladaju svoje unutarnje blokade, da sebe bolje upoznaju i da postignu svoje snove. Njezin rad uključuje učenja o tome kako poboljšati ljubav prema sebi, manifestirati odnose kakve svi želimo i zaslužujemo, kombinirajući duboko razumijevanje ljudskog tijela i osjetljivo svhaćanje ljudskog srca. Učila je i radila s velikim brojem majstorskih učitelja, a najveća inspiracija joj je njena duhovna učiteljica i mentorica Dr. Guru Rattana, jedna od najvećih duhovnih autoriteta današnjice. Kroz gotovo 20 godina razvoja na mnogim duhovnim područjima stekla je veliko iskustvo u podučavanju i radu s ljudima na raznim područjima života.

Donacija za radionicu: 250 kuna
Prijave su obavezne: [email protected]. com ili 091 625 0251
Lokacija studija: Željeznički prelaz 2a, Rijeka

Posjetite i pozovite prijateljice putem Facebook eventa

 

Foto: rewildingforwomen.com