Radionica: Kako ostvariti promjenu?

Updated

“Budućnost ovisi o onome što radimo u sadašnjosti” – Mahatma Gandhi

Osjećate da je došao trenutak za promjenu, ali ne znate kako krenuti?

Ili ste već pokušali nešto promijeniti, ali ništa se nije promijenilo?

Želite li i dalje samo sanjati kako bi bilo lijepo nešto promijeniti ili i poduzeti konkretne korake da bi se promjena ostvarila?

Kako ostvariti promjenu?

Promjena je nešto što svi želimo, barem u određenom području života, i često možemo jasno osjetiti radost kada zamislimo kako bi izgledali naši dani, odnosi, poslovi, susreti u tim novim promijenjenim okolnostima.

Kako jasno osjećamo kako bi se promijenio naš život da nešto promijenimo, nepoduzimanje akcije u smjeru promjene jest ono što nam svakodnevno stvara osjećaj frustracije i ljutnje na sebe, ali i na druge i okolnosti života.

Iako svjesni da samo poduzimanje konkretnih koraka rezultira promjenom, neznanje o tome koji su to koraci, načela i principi promjene, i kuda će nas odvesti  jest jedan od najvećih razloga njihova nepoduzimanja.

Isto tako, iako često imamo i želju i motivaciju za promjenu, kada dođe trenutak za poduzimanjem konkretnih koraka, javlja se strah od neizvjesnosti koji toliko zamagli perspektivu želje i motivacije da ubrzo zaključimo kako promjena ipak nije za nas.

Promjena nije samo stvar izbora.

Upravo neznanje o tome koja su osnovna načela promjene i kako ona funkcioniraju i kakve učinke proizvode, je sve što nas drži daleko od radosti ostvarene promjene.

Da bi ishod promjene bio uspješan, potrebno je upoznati i naučiti kako promjena funkcionira, i koji su to koraci, na koje itekako možemo utjecati, a koji promjenu čine ostvarivom.

Bez poznavanja  načela promjene, o promjeni možemo samo sanjati!

Ako želite naučiti principe promjene, najčešće razloge njezinog neostvarenja, te tako  promjenu učiniti konkretnijom i vjerojatnijom, onda je ova radionica definitivno za vas!

Na ovoj radionici naučit ćete:

Radionica se sastoji od teoretskog dijela i praktičnih vježbi koje dovode  do ključnih uvida u zakonitosti i dijelove procesa učinkovite i trajne promjene.

Mjesto i datum održavanja: Zagrebu, Bijankinijeva 17,  27. siječnja 2018. (subota) u 18 – 21.30 sati.
Cijena: 150 kuna
Voditeljice: Tanja Božičević (Life&mindfulnesscoach) i Maja Kovačić (Life coach i motivacijski govornik).
Prijave su obavezne na e-mail: [email protected] ili FB Tanja Božičević Life Coach
Facebook event: Kako ostvariti promjenu?