Radionica: Naopačke! (Inverzije)

Updated

U zagrebačkom OM joga studiju se u subotu, 16. travnja, održava radionica pod nazivom Ashtanga klinika: Naopačke! (Inverzije).

Inverzije su jedan od najintrigantnijih elemenata jogijske prakse, stoga je jako važno pristupiti im na pravi način, pod budnim okom iskusnog učitelja joge – koji je svoje inverzije godinama svladavao (i vjerojatno još uvijek to čini) i zna što se događa u praksi.

inverzije, naopačke, radionica, joga

Radionica služi produbljivanju znanja i prakse inverzija, kao i rješavanju straha od naopakih položaja – s kojim se svaki jogi bori u počecima (a često i godinama kasnije) svoje prakse. Cilj prakse inverzija je postavljanje srca iznad glave te uviđanje drugačije perspektive – kada savladamo strah, dobivamo hrabrost i postajemo sigurniji. Tako se oslobađamo i straha u životu koji nas koči da živimo život koji bismo uistinu htjeli.

Uz puno smijeha, korisnih informacija te brojnih iskustava vatrenih voditeljica Ines i Sanje, na ovoj radionici preokrenut ćete tijelo i um – naglavačke. Ako još niste ljubitelj inverzija, na ovoj radionici ćete to postati.

Radionica traje od 10.30 – 14.30 sati, a osim same prakse inverzija, naučit ćete ponešto i o teoriji i anatomiji.

Cijena radionice je 110 kuna za uplate do 13.04.

Više o inverzijama pročitajte na Ashtanga klinika: Naopačke! (Inverzije).

Foto: Ivana Benčić