Radionica Kundalini joge: Slavimo Zimski solsticij

Updated

Zimski solsticij je praznik svjetla i novih početaka, dan kad imamo posebnu vezu između naše Duše, Sunca, Mjeseca, Zemlje i ljudi. Tijekom zimskog solsticija Sunce je najbliže horizontu, dajući nam najmanje dnevnog svjetla, pa je to vrijeme zaustavljanja i slušanja, usklađivanja naših energija s energijom Svemira, procjena naše veze sa svojom Dušom i životnom svrhom.

kundalini joga, zima

Ovo je moćno vrijeme ponovnog rođenja i preobrazbe: prihvaćanja svojih slabosti, iscjeljenja, oslobađanja starih obrazaca i usklađivanja s unutarnjim svjetlom kako bismo osvijetlili svoju najvišu sudbinu.

U tradiciji Kundalini joge zimski solsticij se poštuje i slavi kao energetski portal kroz koji možemo pristupiti svojoj duhovnoj preobrazbi; vrijeme je to dovršavanja starog, manifestiranja novih početaka i ciljeva u nadolazećoj godini.

Na radionici, 16. prosinca u studiju OM joga zajedno, snagom grupne energije dođite otpustiti stare obrasce, slaviti ono što ste naučili i stekli, obnoviti svoju dušu vatrom i svjetlom, otkriti ono što je najvažnije i što utjelovljuje suštinu budućnosti kakvu želimo te je magnetski privući.

Dobrodošli su svi bez obzira na prethodno iskustvo u jogi, dob ili spol.

Voditeljica: Sat Kriya Kaur (Ljiljana Valdec Horvat)

Donacije: 150 kuna za rane uplate do 12. prosinca, 190 kuna za kasnije uplate

Na radionicu se potrebno prijaviti, a to možete napraviti putem obrazca za prijavu koji se nalazi na stranici OM joge