Radionica Kundalini joge sa Sandom Mešinović

Updated

Nakon što je osvojila regiju, zasjala i u dalekom Quataru, kažu najbogatijoj zemlji na svijetu, pravo je vrijeme da ju upozna i Zagreb.

U subotu, 24. veljače u Zagrebu će u MOFIT-u održati radionicu Sanda Mešinović (Amrita Sandesh Kaur), Aquarian Teacher, KRI certificirani Instruktor.

sanda mešinović

Koliko puta ste se našli u situaciji u svom životu koja vam se činila bezizlazna? Koliko puta ste pomislili da ne možete više? Koliko puta ste se pitali zašto se neke situacije i okolnosti ponavljaju i zašto možda ne možete pronaći rješenje za ono što želite?

Prva stvar je da shvatite da je sve u redu i da alati kojima ste se služili u svom životu jednostavno više ne funkcioniraju. Možda je vrijeme za nove stvari, nova razmišljanja i za otvaranje duše u nekom drugom pravcu.

Drevna tehnika Kundalini joge je jedna od najmoćnijih alata za transformaciju uma, duše i tijela i tehnika koja donosi duboki mir i razumijevanje života kakav je. Uz pomoć moćnih tehnika disanja, mantri, meditacija i vježbi (kriya) na ovoj radionici ćete otključati vaše unutrašnje potencijale za iscijeljenje, spoznaju, hrabrost i ljubav od kojih je svako od nas sačinjen.

Upravo sa tim ćete vidjeti da su svi odgovori već u vama i da je Univerzum sa svojom magijom, bliže nego što mislite.

Za radionicu je potrebno:

Mjesta su ograničena, pa požurite!

Prijave su obavezne na: [email protected], naslov emaila: KUNDALINI

Donacija iznosi 380 kuna

Tijekom radionice predviđena je kratka pauza od 30 min. Dođite 15-30 min ranije jer se 14 sati vrata zatvaraju. Besplatni parking je u krugu fitness centra na adresi Selska 81, (Zorkovačka ulica 6).

O voditeljici:
Rođena je 6. travnja 1980. godine u Banja Luci, Bosna i Hercegovina i jedna je od samo dva certificirana instruktora Kundalini joge u toj zemlji. Poznata po svojim tekstovima koji propituju stanje duha, sposobnost da volimo i želju za promjenom, Sanda je kreirala upravo ovu radionicu kako bi ljudima pomogla da lakše dođu do onih dijelova sebe koje su negdje zaboravili.

Održala je preko 50 radionica sa bubnjevima i meditacijama, a redovno drži sate Kundalini joge u Banja Luci, Tuzli, Sarajevu, Beogradu, Novom Sadu, a nedavno je na poziv, boravila i radila u Dohi, Kataru.

Također, u 2017. godini sudjelovala je na velikim festivalima upravo sa radionicama Kundalini joge i to na EXIT festivalu u Novom Sadu, ARTZ festivalu u Tuzli, Festivalu Kundalini joga u Austriji, i mnogim drugima.

Bogatog je iskustva i kao plesač, gdje je u karijeri od 15 godina bila jedna od najtrofenijih solo i grupnih takmičenja u zemlji i inozemstvu, fitness trener zadnjih 12 godina i terapeut šamanske tehnike Soul Retrivel. Trenutno je na nastvku edukacije za Učitelja na Učiteljskom treningu Kundalini joge u Austriji, Level 2.

FB profil voditeljice: www.facebook.com/sanda.mesinovic
FB event radionice: www.facebook.com/events/1958789791038740/?ti=cl