Radionica kundalini joge sa Sandom Mešinović

Updated

Nakon što je održala radionice u proljeće i u ljeto, Sanda Mešinović održat će još jednu radionicu, pa stoga imate priliku uploviti i u kasnu jesen i dočekati zimu na valu promjena koje priželjkujete.

sanda mešinović, kundalini radionica

Vrijeme je za promjene

U kolovozu se desila totalna eklipsa (pomračenje) Mjeseca, i dala jak impuls za snažan energetski period PROMJENA koji nam stiže ove jeseni i koji će trajati narednih nekoliko mjeseci.

Željeli mi ili ne, stvari će se početi mijenjati, ubrzavati i transformirati, uz podršku Univerzuma. Imamo priliku od svog sadašnjeg života napraviti novi – onaj koji smo odavno priželjkivali, onaj za kojim duboko u srcu žudimo i za kojim tragamo.
Suština narednog perioda je – POKRET i PROMJENA. Taj pokret će promrdati naše ustajale energije, naše želje, strahove, ono skriveno u nama i donijeti dugo priželjkivane promjene kako bi nam osvijetlio put kojem trebamo ići.

Na radionici će se raditi vježbe i meditacije Kundalini joge po učenju Yogi Bhajana, skupa sa tehnikama i alatima koje ćete moći prakticirati i kod kuće.

Za Radionicu je potrebno:

Radionica će se održati u nedjelju, 21. listopada u periodu od 12.30 do 16.30 u fitness studiju MOFIT na adresi Zarkovačka 6 sa kratkom pauzom i otvorena je za sve bez prethodnog iskustva u kundalini jogi.

Obavezna prijava na:
[email protected]
naslov mejla: KUNDALINI

Donacija je 380 kuna

Mjesta su ograničena, požurite s prijavom.
Kratka pauza od 15 min.
Molimo doći 15-30 min ranije, u 12:25  sati vrata se zatvaraju.
Besplatni parking je u krugu fitness centra.

Radionicu vodi:

Sanda Mešinović // Amrita Sandesh Kaur
Aquarian Teacher, KRI sertifikovan Instruktor

FB PROFIL SANDE MEŠINOVIĆ:
https://www.facebook.com/sanda.mesinovic

FB PAGE
https://www.facebook.com/pg/S-Fitness-302694626441067/photos/?tab=album&album_id=1282059518504568

O instruktoru:
Rođena je 6. travnja 1980. godine u Banja Luci, Bosna i Hercegovina i jedna je od samo dva certificirana instruktora Kundalini joge u toj zemlji. Poznata po svojim tekstovima koji propituju stanje duha, sposobnost da volimo i želju za promjenom, Sanda je kreirala upravo ovu radionicu kako bi ljudima pomogla da lakše dođu do onih dijelova sebe koje su negdje zaboravili.

Održala je preko 70 radionica sa bubnjevima i meditacijama, a redovno drži sate Kundalini yoge u Banja Luci, Tuzli, Sarajevu, Beogradu, Novom Sadu, a već dva puta je, na poziv, boravila i radila u Dohi, Kataru. Također, u 2017.i 2018. godini bila je učesnik velikih festivala upravo sa radionicama kundalini joge i to na EXIT festivalu u Novom Sadu, ARTZ festivalu u Tuzli, Festivalu Kundalini yoga u Austriji, Bratislavi, i mnogim drugima. Bogatog je iskustva i kao plesačica, koja je u karijeri od 15 godina bila jedna od najtrofenijih solo i grupnih natjecateljica u zemlji i inozemstvu, fitness trener zadnjih 13 godina i terapeut šamanske tehnike Soul Retrivel.

Novost:
Nakon završenog Levela 2 za učiteljicu na Učiteljskom treningu Kundalini joge u Austriji , od studenoga 2018. u Bosni i Hercegovini pokreće prvu školu za Kundalini joga Instruktore, u suradnji s Amar Das centrom iz Beča.
Ovo je idealna prilika za sve vas koji želite više!!!