Radionica Kundalini joge – „Buđenje Ratnika“

Updated

U subotu, 25. kolovoza i nedjelju, 26. kolovoza u studiju OM joge održat će se Kundalini radionica:„Buđenje Ratnika“.

Na ljetnoj radionici Kundalini joge bavit će se temeljnim „zakonima“ našeg postojanja te se pozabaviti neustrašivošću, vitalnosti, iscjeljenjem i poduzetništvom. Radit će se na hrabrosti, na uklanjanju strahova iz prošlosti, povezati se s energijom srca – te tako uz pomoć „čarobne formule“ pomaknuti svoj život prema željenome.

kundalini joga, radionica

Svemir nam postavlja pitanje: “Želiš li zaista nastaviti raditi ovako? Probudi se!”. Avantura buđenja počinje sada!
Na radionici će se inicirat početak izgradnje nečega što nam nedostaje u životu, nečega što želimo manifestirati, kristalizirati, nešto što je već duže vrijeme “zarobljeno” ispod površine. Svatko od nas ima osobnu Dharmu, osobnu svrhu na ovom svijetu, a time i važnu ulogu u sadašnjoj evoluciji čovječanstva. Kultiviramo disciplinu, vještinu i srce Svetog ratnika.

Široku lepezu “demona” unutar nas treba pobijediti: strah, lijenost, neznanje, sebičnost, egoizam… Kako bismo nadvladali ove nedostatke, aktiviramo svoju prirodu Pobjednika – pa ćete o na ovoj radionici probuditi borbenost i energiju duhovnog ratnika kako biste se posvetili vlastitom uspjehu.

Ova radionica je namijenjena svima, početnicima i dugogodišnjimpraktičarima joge, muškarcima i ženama svih dobnih skupina. Koristit će se tehnike drevne Kundalini joge u cilju transformacije negativnih obrazaca koji nas blokiraju da živimo sretan i uspješan život te nas potaknuti da promijenimo našu ideju uspjeha (novac, posao, nove ideje, partnerstvo, odnosi itd.). Naučit ćemo puno o duhovnim zakonima koji upravljaju našim životnim uspjehom i blagostanjem.

Donacija:
200 kn za rane uplate do 20.8.
250 kn za uplate nakon 20.8.

Prijaviti se možete na web stranici OM joge!