Radionica: Kreativni i inteligentni sljedovi s Daphne Koken

Updated

Pridružite se Daphne Koken na petodnevnoj radionici Vinyasa joge za iskusne vježbače, vježbače koji su zainteresirani za produbljivanje vlastite prakse joge i pokretanje samostalne prakse kod kuće te joga učitelje u organizaciji Yoga Zanshin Pula. Utjelovit ćete i učiti sljedove bazirane na Vinyasa krama sustavu te naučiti nešto više o principima Vinyasa joge, kao što je podučavao Sri Krishnamacharya.

Promatrajući ključne aktivacije u asanama i njihovim progresivnim kramama (fazama/koracima), naučit ćete ih uklopiti u kreativne sljedove kako bi uveli sebe i svoje polaznike u dublju i smislenu praksu, na siguran, transformativan i i zabavan način.

radionica s daphne koken

Razumijevanje Vinyasa krama sustava

Sigurno i inteligentno kreiranje sljedova različitih grupa asana bazirano je na sustavu Vinyasa krama. Na radionici će se analizirati energetske linije i ključne aktivacije u asanama. To će vam pružiti čvrstu bazu za stvaranje svojih sljedova i joga satova.

S obzirom na namjeru sata i ključne aktivacije odabranih asana, bit će vam ponuđeni alati za kreativno stvaranje sljedova kao i varijacije i modifikacije za polaznike različitih razina i mogućnosti.

Naučit će te tehnike efektivnih hands-on asistencija kako bi sigurno usmjerili polaznike u dublju praksu, bliže utjelovljenju svih benefita joga asana:

O Daphne Koken:

Daphne je certificirana učiteljica Prana Vinyasa Yoge™ (500hrs), nakon dugogodišnje edukacije sa svojom učiteljicom, Shiva Reaom, u SAD-u, Indiji i Europi. Njena opsežna edukacija također uključuje Shiatsu terapiju i prehranu.

Ljubiteljica života, prirode i slobodnog duha, Daphne poziva svoje polaznike da se otvore valu životne energije, Prane, i da obgrle, žive i dišu Vinyasu života. Strastvena putnica, Daphne inspirira ljude da žive sretan, vitalan život, kroz povezanost sa svojim dahom, tijelom, ljepotom prirode i elemenata.

Sa sjedištem u Amsterdamu i Haarlemu, Daphne nudi joga radionice, ritualne masterclasseve, Vinyasa Teacher Training programe (200 hrs i 300 hrs) i Joga retreate u prirodi.

yoga zanshin pula

Datumi održavanja radionice: od 04. do 08. travnja 2018. godine
Raspored radionica:

Adresa studija: Argonautska 28, 52100 Pula
Prijave na linku: https://yogazanshinpula.hr/daphnekokenen.html
Dodatna pitanja šaljite na email: [email protected]
Više informacija saznajte na: Facebook eventu: Creative & Intelligent Sequencing w/ Daphne Koken i Workshop: Creative & Intellignet Sequencing with Daphne Koken.