Radionica: Kako iscijeliti arhetipske rane naših roditelja

Updated
Vikend 2. i 3. rujna održat će se radionica Kundalini joge ‘Savršeni roditelji: Mit i iluzija’ u studiju OM joge.
obitelj
Naša prva učiteljica je naša Majka, naš drugi učitelj Otac, a od najranije dobi visoko na listi naših ideala su njih dvoje kao ‘savršena bića’. Odrastemo, ali u podsvijesti i dalje imamo tu iluziju i ona nas čini nesretnima, jer mislimo kako naši roditelji nikada nisu dosegli taj ideal. Jer da jesu, mi bismo bili sretni i ne bismo imali problema. Potom tu ‘krivnju’ prenosimo i na svoju djecu.
Na duhovnom putu shvaćamo da postoji način kako ‘usvojiti’ unutarnjeg oca i majku u njihovoj suštini te prihvaćamo da su oni dio našeg razvoja. Svako dijete se rađa s karmom svojih roditelja, ali i s vlastitim zadaćama u ovom životu. Sve su to izazovi koje prolazimo kako bismo se razvijali, rasli i na kraju postali slobodni.
Neki od nas su svjesni arhetipova svojih roditelja koji ih prate kroz život, a drugi će reći kako nemaju problema sa svojom zemaljskom majkom ili ocem jer o tome i ne razmišljaju mnogo. Međutim, ovi utisci najranije dobi ostali su duboko u našoj podsvjesti i oni će se manifestirati u svim aspektima života, kroz sve naše odnose, kako prema autoritetima, tako  i prema partneru. Mnogi muškarci i žene ulaze u intimne i poslovne odnose sa skrivenim podsjetnikom arhetipova svojih roditelja, povezujući se sa suprotnim (ili istim) spolom na temelju ispunjavanja te uloge.
Ušli smo u Novo duhovno doba, doba Istine  i sve te rane možemo iscijeliti, evoluirati i živjeti svoju slobodu. Ova radionica ponovo uspostavlja odnose između naše unutarnje muške i ženske energije kako bismo sebi mogli pružiti sve ono što pokušavamo pronaći izvan sebe, doživjeti osobno zadovoljstvo i cjelovitost.

Donacija: 400 kuna za rane uplate do 25. kolovoza, 500 kuna za kasnije uplate ako bude mjesta.

Prijave su obavezne, jer je broj sudionika ograničen!
Obrazac za prijavu nalazi se na stranici OM joge.