Radionica joge za djecu temeljena na bajci Čarobnjak iz Oza

Updated

Dragi roditelji malih jogija, u subotu 20. listopada održat će se prva u nizu tematskih radionica kojoj je cilj jogu približili baš svoj djeci.

Svaki roditelj zna koliko je teško isplanirati obiteljski život, stoga su učiteljice joge Lana Presečki i Viktorija Ajduković zabavu prilagodili djeci, a termin, trajanje i lokaciju roditeljima.

čarobnjak iz oza

Od 10 do 12 sati, dok ste vi na placu, na kavi, kuhanom vinu…u svojoj čaroliji, dvije certificirane učiteljice dječje joge će se pobrinuti da vaša djeca budu u čaroliji joge na sigurnom i toplom uz čaj, voće i zdrave kolačiće!

Njihova prva radionica bit će temeljena na bajci Čarobnjak iz Oza, pa će se praćenjem priče o putovanju djevojčice Dorothy i njezine pratnje – Plašljivog Lava, Limenog Drvosječe i Strašila (uz sve blagodati fizičkih postura) vaša djeca učiti voljeti i prihvaćati sebe i druge takvima kakvi jesu, što je jedan od temeljnih nauka joge.

Radionica je namijenjena djeci od 6 – 12 godina.
Donacija za dvosatnu radionicu je 150 kuna.

Lokacija: Tonus Fitness – Lipovečka 1
Radionicu vode: Lana Presečki i Viktorija Ajduković.

Lana Presečki – Polaznica YogaPRO poligona za obuku učitelja joge studija OM.
Diplomu instruktorice dječje joge stekla u klasi Cayetane Rodenas, u svibnju 2018. godine.

Viktorija Ajduković – nakon godina i godina joge kod kuće odlučila je baviti se samo time i završila edukaciju za učitelja joge. Danas vodi satove joge za odrasle i za djecu, te prenatal grupe.

Prijave na mail: