Putovanje zvukom: Zvučna radionica za djecu

Updated

U subotu, 25. ožujka održat će se zvučna radionica za djecu u Prema Vama Centru gdje vaše dijete može naučiti sve o tibetanskim zvučnim zdjelama kroz igru.

Ovom radionicom koja traje 45 minuta djecu će se upoznati sa tibetanskim zvučnim zdjelama, koje će stimulirati (potaknuti) njihova osjetila, razviti kreativnost, povećati pažnju, ali se i istovremeno opustiti. Doživjet će zvuk i vibraciju putem sluha i dodira.

djeca, zvuk, zdjele

Zvukovi mogu reducirati (smanjiti) stres i strahove i tako podržati prirodnu težnju organizma za skladom. A sve to je potpora zdravom razvoju djeteta.

Radionica je bazirana na Klik® programu profesionalne primjene zvuka zvučnih zdjela u radu sa djecom, koja se već dugi niz godina primjenjuje u Austriji i Njemačkoj; a sada i u Bosni i Hercegovini kao i u Hrvatskoj.

Obzirom da je igra u grupi predviđena za ukupno 7 istraživača ili istraživačica zvukom molimo da prijave za radionicu budu najkasnije do 24. ožujka. Prijaviti se možete na e- mail [email protected] ili [email protected] ili na 091/ 595-7871.

Mjesto održavanje radionice je Peter Hess Akademija –Hrvatska, Prema Vama na adresi Ilica 315, I kat. Cijena radionice je 150 kuna a traje od 16 do 16.45 sati.

Zbog ograničenog broja polaznika svoje mjesto možete osigurati uplatom na žiro račun:HR5725030071100055135.