Putovanje zvukom: Zvučna radionica za djecu

Updated

Drage djevojčice i dragi dječaci, Prema Vama centar vas poziva na novo zvučno druženje u subotu 27. svibnja 2017 u 16 h.

Pozivaju sve one koji još nisu bili, ali i one koji su sudjelovali u prethodne dvije radionice da dođu i ponovno uživaju u čarolijama zvuka.

U zadnje dvije zvučne radionice učilo se da zvuk spaja, stoga dobrodošli su svi koji imaju 4, 5, 6 i 7. godina. Bitno je da ste znatiželjni i zaigrani. Spremni na učenje uz igru, spremni da na kratko postanete istraživačice i istraživači zvuka.

Stoga pozivamo vas na igru, na istraživanje, na osluškivanje i na opuštanje!

Glavne zvijezde, tibetanske zvučne zdjele, čekaju da ih otkrijete!

I ne brinite, ovo istraživanje ne traži puno dodatne opreme; par najdražih papuča i malu bočicu vode. A zašto? Jer u ovom, zvučnom, istraživanju u potpunosti koristimo svoje vlastite resurse: ručice, nožice, uši i okice!

Putovanje zvukom: Zvučna radionica za djecu

Osjećamo! Osluškujemo! Dodirujemo! Promatramo!

Biti će tu mjehurića, šarenih balona, prekrasnih zvukova i smijeha!

Opustiti ćete se kroz igru uz zvuk. Otkrit ćete sve tajne tibetanskih zvučnih zdjela! Odnosno, one će se same razotkriti! Kroz igru koju znamo da volite!

I ova treća kao i prijašnje radionice, biti će u prostorima Peter Hess Akademije koja već godinama brine o dobrim vibracijama uz pomoć sjajnih zlatno žutih zdjelica koje ćeš i ti imati priliku istražiti. Tamo te čekaju nasmijana lica, spremna za igru i istraživanje!

tuibetanske zdjele

Zvučna radionica traje 60 minuta!

Drage Mame i Dragi Tate, ovom radionicom, vaši istraživači će uposliti svoje ručice te se upoznati sa tibetanskim zvučnim zdjelama, koje će stimulirati (potaknuti) njihova osjetila, razviti kreativnost, povećati pažnju, ali ih istovremeno opustiti. Doživjet će zvuk i vibraciju putem sluha i dodira. Ono što nam je bitno da znate, da zvukovi mogu reducirati (smanjiti) stres i strahove i tako podržati prirodnu težnju organizma za skladom. A sve to je potpora zdravom razvoju djeteta.

Radionica je bazirana na Klik® programu profesionalne primjene zvuka zvučnih zdjela u radu sa djecom, koja se već dugi niz godina primjenjuje u Austriji i Njemačkoj; a sada i u Bosni i Hercegovini i u Hrvatskoj.

Obzirom da je igra u grupi predviđena za ukupno 7 istraživača ili istraživačica zvukom molimo da prijave za radionicu budu najkasnije do 25. svibnja 2017.

 Datum: 27. svibnja

 Vrijeme: 16 – 17 sati

 Mjesto:  Peter Hess Akademija –Hrvatska, Prema Vama, Ilica 315, I kat, Zagreb

Cijena radionice je 150 kn.

Prijave na e- mail [email protected] ili [email protected]

Mob: 091/ 595-7871 (molimo zvati iza 17 h)

Zbog ograničenog broja polaznika molimo Vas da osigurate mjesto uplatom na žiro račun:

HR5725030071100055135

Opis uplate: Radionica za djecu

Radionicu će vodi i s osmjehom dočekivati Martina Brundula, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže.

Uf, uf dječjim jezikom prevedeno, ona je isto samo istraživač, kao i ti i jedva čeka ispričati priču, ozvučiti zvučnu zdjelu i izmamiti osmjeh, Zvukom!

Facebook event: Putovanje zvukom: zvučna radionica za djecu u Prema Vama centru