Proljetna gong kupka

Updated

U subotu, 22. travnja u OM joga studiju će se održati gong zvučna kupka uz zvukove gongova, tibetanskih zdjela, kišnih štapova i oceandruma.

‘Gong je alat za iscjeljivanje neurološkog i endokrinog sustava, u kojima se stvara alkemijska kombinacija kvaliteta koje otvaraju i razvijaju Unutarnje biće’ (Yogi Bhajan)

Kupka zvukovima gonga iskustvo je koje neminovno vodi do Unutarnjeg bića i stanja duboke povezanosti sa sobom. Gong kupka nam pruža priliku da se odmorimo u vlastitoj dubini, da otpustimo ono što nas opterećuje, da uronimo duboko u sebe i prepoznamo svoje obrasce… Tijekom gong kupke igramo se na frekvencijama Alfa i Theta moždanih valova, pa ona može rezultirati dubokim spiritualnim doživljajima.

gong, opuštanje

Gong kupka ujedno je i jedan od najboljih alata za uklanjanje stresa i tjeskobe, jer relaksira sve naše sustave na staničnoj razini i dovodi uprirodno stanje mira.

Kupka će trajati od 18 do 19 sati, a donacija iznosi 80 kuna za uplate do 20. travnja, za kasnije uplate donacija je 100 kuna.

U zvukovima će vas kupati Maja i Dubravko, koje vodi ljubav prema zvuku i frekvencijama. Razigranost, avanturistički duh i doza suosjećanja potaknuli su ih da i drugima pomognu u postizanju duboke opuštenosti i podizanju svjesnosti, pa će nam na ovoj gong kupki pokazati što to znači uživati u frekvencijama.

Prijave su obavezne, jer je broj mjesta ograničen! Link za prijavu možete ispuniti ovdje: https://om.com.hr/vijesti/16-radionice/65-preporod-u-proljetnoj-gong-kupki