Pridružite se jutarnjem ciklusu Kundalini joge

Updated

Od 18. do 28. rujna u studiju OM joge održat će se 11-dnevni jutarnji ciklus Kundalini joge! U ovom ciklusu naglasak je na blokadama. Postoji put kroz svaku blokadu, a o nama ovisi kako ćemo usmjeriti svoju volju. Kada odlučimo poduzeti taj korak, kažemo sebi: ‘Zaista želim ovu promjenu’ – i to će potvrditi da duboko unutar nas postoji želja za promjenom i slobodom.

kundalini ciklus

Ovaj moćan ciklus Kundalini joge pomoći će očistiti blokade i omogućiti otpustiti vezanosti  uma, utjecaj prošlih akcija, tvrdokornih navika, obrazaca i uvjerenja koja vas sputavaju cijeli život, a možda dolaze i kroz niz generacija. Postoji samo jedna soba na svijetu koja to može promijeniti, a to ste Vi.

Neka vaša jedina namjera bude da budete slobodni, svjesni i budni, i da se prepustite ovom procesu, da oslobodite svoje pune potencijale, stvorite sretan i ispunjen život.

Okupljajući se svakoga jutra, rezonirajući u istom dahu, dijelit ćete zajedničku energiju, uzdizati se i inspirirati jedni druge.
Donacija: 350 kuna za uplate do 15. rujna, nakon 400 kuna. Za ciklus se potrebno prijaviti putem obrazca koji se nalazi na stranicama OM joge.