Predivna Kundalini joga kod Maksimira

Updated

Kada bi u tjednu odvojili neko vrijeme za sebe koje bi vam promijenilo cijeli život na bolje, vratilo vas u balans i mir, što biste rekli?
Ujutro je to vrijeme prije posla, prije uobičajene žurbe, prije vrtića, škole, sat vremena samo za vas, sat koji mijenja sve. Pokreće vas, potiče pozitivna razmišljanja, omogućuje vam da život zaista dišete punim plućima! Pred večer je to samo vaše vrijeme za koje ste pažljivo odvojili svaku sekundu kako bi kraj dana imao smisla.

Taj sat ima svoje ime – zove se Kundalini joga i mogu ga vježbati svi.

viktorija ajduković

Ova inspirativna mješavina duhovne i fizičke prakse uključuje vježbanje (nekad lakše, nekad teže), tehnike disanja, meditaciju ili vizualizaciju i najvažnije – puno zabave, smijeha i relaksacije! Kundalini praksa će vam izgraditi fizičku vitalnost i ukazati na one zaigrane i voljene aspekte života koje ste možda već zaboravili, a one aspekte koji vas muče – kundalini joga će popraviti.

Kroz ovih sat vremena u veseloj jutarnjoj i popodnevnoj energiji voditi će vas certificirana učiteljica joge, Viktorija Ajduković. Vježbati mogu svi, početnici i iskusni, bez obzira na dob i spol.

Dođite, probajte, popijte s nama svoj jutarnji čaj ili kavu!
Prvi sat je besplatan, a počinje  utorak 20. 11.

Termin popodne:

Termini ujutro:

Donacija za mjesec dana: 
150 kuna za dolazak 1X tjedno, 240 kuna za dolazak 2X tjedno, 280 kuna za 3X tjedno.

Adresa: 
Mije Krešića 5
Plesna škola DIVA

Kontakt: 
Viktorija Ajduković
091/5819828
[email protected]

Posjetite i Facebook event!

 

Foto: Marko Ajduković