Predavanje: Ayurveda u praksi

Updated
U nedjelju 13. svibnja u 18 sati u studiju OM joge gostuje majstorica ayurvede Larisa Čižmešija i priča o drevnoj znanosti Ayurvede i o tome kako je – vrlo praktično – primijeniti na našu svakodnevicu.
ayurveda
Ovaj put će Larisa pričati o poremećajima i bolestima koje se učestalo javljaju u našem podneblju i o kojima čujemo od bliskih ljudi – a možda ih i sami imamo. Netko ima alergije, netko nije gladan, netko ima reumatoidni artritis ili psorijazu. Možda nije normalno da ste stalno znojite ili imate glavobolju jednom u tjedan dana… Zapitat ćemo se što je homeostaza za svakoga od nas i zašto neke metode koje su spasile vašu susjedu i pomogle joj da izgubi 10kg – ne rade na vama.

Pričat će se i o tome jesu li neka stanja doista neizlječiva te što možemo poduzeti i kako pomoći sebi i bližnjima.

Larisa će nam pričati i primjere iz vlastite prakse te nam pokazati kako se nositi s poremećajima kao što su alergije, reumatoidni artritis, psorijaza, ekcem, akne i kožne bolesti; epilepsija, nesanica… Kako s debljinom, dijabetesem, ulceroznim kolitisom, kako si pomoći kad imamo probleme sa štitnjačom(hipotireoza/hipertireoza), a kako kad imamo visoki krvni tlak, hemoroide, gastritis, depresiju…

Donacija: 40 kuna

Dobrodošli su svi koje zanima ova tema i ako želite prisustvovati predavnju ispunite obrazac za prijavu koje se nalazi na web stranici OM joge.