Postanite praktičar Peter Hess zvučne masaže

Updated

PETER HESS AKADEMIJA i PREMA VAMA CENTAR najavljuju upis u I. stupanj edukacije za praktičare/ke Peter Hess® zvučne masaže. Edukacija je certificirana od strane Peter Hess Instituta iz Njemačke.

Edukaciju provodi prof. Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, licencirane edukatorice Peter Hess® zvučne masaže i voditeljice Prema Vama Centra i Peter Hess Akademije u Hrvatskoj.

Datum: 10. i 11. veljače 2018. godine

Mjesto: Centar Prema Vama, Ilica 315, Zagreb

praktičar Peter Hess zvučne masaže

Edukacija za 1. stupanj Peter Hess zvučne masaže traje dva dana tijekom kojih ćete naučiti osnove zvučne masaže po metodi njemačkog fizičara i pedagoga Petera Hessa, pionira zvukoterapije na Zapadu. Metoda Petera Hessa trenutno se izučava i primjenjuje u 25 zemalja svijeta i sve je popularnija i kod nas.

Cilj I. stupnja Peter Hess zvučne masaže je upoznati polaznike s osnovama zvučne masaže po metodi Petera Hessa.

Tijekom intenzivne dvodnevne edukacije polaznici će steći znanja o djelovanju zvuka i zvučne masaže na čovjeka, svladati osnove praktične primjene zvučne masaže i osposobiti se za primjenu zvučnih zdjela na sebi i u privatnom okruženju.

Program

Po završetku edukacije polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju po programu i od strane Peter Hess Instituta Njemačke. Edukacija je namijenjena svim zainteresiranima, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo u primjeni zvuka.

Polaznici mogu pohađati samo I. stupanj bez obveze nastavka cjelokupne edukacije. Cjelokupna edukacija za praktičarke/praktičare Peter Hess zvučne masaže sastoji se od četiri stupnja i supervizije, odnosno završnog seminara u ukupnom trajanju od 86 nastavnih sati. Po završetku sva četiri stupnja i supervizije polaznici dobivaju certifikat Peter Hess Instituta Njemačke pod nazivom: praktičarka/praktičar Peter Hess zvučne masaže.

Peter Hess je istinski pionir zvučne terapije na Zapadu te već 40 godina sustavno radi na istraživanju i profesionalnoj edukaciji za primjenu zvučnih zdjela i gongova u terapijskesvrhe.

Njegova metoda zvučne masaže je prije svega holistička metoda za relaksaciju, a također se primjenjuje u okviru različitih terapija i zdravstva kao komplementarna metoda te izravno u području obrazovanja.

Cijena: 1800 kuna
Rok za prijave: 8. veljače, 2018. godine
Način prijave: putem prijavnice na: premavama.com/prijavi-se/ ili mailom na: [email protected]
Više o edukaciji: premavama.com – program-edukacije
Više o terminima edukacije: premavama.com – termini-edukacije

Napomena:
I. stupanj Peter Hess zvučne masaže uvjet je za pohađanje stručne edukacije pod nazivom “KLIK – PRIMJENA ZVUKA ZVUČNIH ZDJELA U RADU S DJECOM”, stoga je ovo prilika za sve one koji se žele više posvetiti primjeni zvuka u radu s djecom da nakon pohađanja I. stupnja Peter Hess zvučne masaže nastave s edukacijom, upisom na program KLIK.

Edukacija iz programa KLIK će se održati od 19. – 23. rujna 2018. pod vodstvom Manuelle Kainz iz Austrije.

Više o programu KLIK: premavama.com – klik-program-za-djecu i premavama.com – klik-program-edukacije