Postanite praktičar Peter Hess® zvučne masaže tibetanskim zvučnim zdjelama

Updated

Peter Hess® akademija i Prema Vama najavljuju upis u 1. stupanj edukacije za praktičare/ke Peter Hess® zvučne masaže.

Edukaciju provodi prof. Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, licencirane edukatorice Peter Hess® zvučne masaže i voditeljice Prema Vama Centra i Peter Hess Akademije u Hrvatskoj.

Datum održavanja: 25. i 26. veljače. 2017.

Vrijeme:  od 10 do 18 sati

Adresa: Ilica 315/I, Prema Vama Centar

Cijena edukacije: 1.800,00 kuna

Prijave: obavezne prijave do 20. veljače na e-mail: [email protected]
ili na telefon: 01/3750 702

Cilj 1. stupnja edukacije je upoznati polaznike s osnovama Peter Hess® zvučne masaže. Tijekom intenzivne dvodnevne obuke, polaznici će steći znanja o djelovanju zvuka i zvučne masaže na čovjeka, te će svladati osnove praktične primjene zvučne masaže.
Program

Peter Hess® zvučne masaže tibetanskim zvučnim zdjelama

Napomena:

Prvi stupanj Peter Hess zvučne masaže je uvjet za pohađanje seminara KLIK programa – PRIMJENA ZVUKA ZVUČNIH ZDJELA U RADU S DJECOM, stoga je ovo prilika za sve one koji se žele više posvetiti primjeni zvuka u radu s djecom da nam se pridruže na seminarima iz KLIK programa koji će se održati od 20. – 24. rujna 2017.

U suradnji s Peter Hess Institutom iz Njemačke, tvrtka Prema Vama osnovala je 2011. Peter Hess Akademiju – Hrvatska, te pokrenula stručnu edukaciju za praktičare zvučne masaže i zvukoterapeute u Zagrebu.

Peter Hess je istinski pionir zvučne terapije na Zapadu, te već 40 godina sustavno radi na istraživanju i profesionalnoj edukaciji za primjenu zvučnih zdjela i gongova u terapijske svrhe. Njegova metoda zvučne masaže je prije svega holističke metoda za relaksaciju, a također se primjenjuje izravno i djelotvorno na području obrazovanja, savjetovanja, različitih terapija i zdravstva.

Nakon završenog 1. stupnja edukacije, stupnja polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju od strane Peter Hess Instituta iz Njemačke.

Polaznici mogu pohađati samo 1. stupanj bez obaveze nastavka edukacije.

Cjelokupna edukacija za praktičare/ke Peter Hess® zvučne masaže sastoji se od četiri stupnja i supervizije, tj. završnog seminara u ukupnom trajanju od 86 nastavnih sati i namijenjena je svim zainteresiranima, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo u primjeni zvuka.

Po završetku sva četiri stupnja i supervizije, polaznici dobivaju certifikat iz Peter Hess Instituta – Njemačka pod nazivom: Praktičar / Praktičarka Peter Hess® zvučne masaže.

Broj polaznika je ograničen, pa molimo da požurite s prijavama.

Više informacija saznajte na:

Facebook event: 1. modul Peter Hess® zvučne masaže
Web stranica: Prema Vama – Program edukacije Peter Hess® zvučna masaža