Pomladite se i zablistajte uz čari Kundalini joge

Updated

Ovu subotu, 29. kolovoza od 10 do 13 sati u Studiju OM joge održat će se zanimljiva radionica na kojoj se možete upoznati sa svim blagodatima Kundalini joge.

11896243_10206144816953270_1990810269211887043_n

Kundalini Joga ima drevni recept za mladost i dugovječnost. Naš endokrini sustav, niz žlijezda koje izlučuju većinu hormona, igra veliku ulogu ne samo u regulaciji raspoloženja i jačanju metabolizma, već uvelike utječe i na proces starenja. Produktivnost ovog sustava opada nakon 25 godine, kada se počinju pojavljivati prvi znakovi starenja. Praksa Kundalini joge učinkovita je metoda koja balansira ovaj sustav, a time i naše zdravlje, ljepotu te zdrav i mladenački izgled.

Na ovoj radionici možete se upoznati s najučinkovitijim tehnikama Kundalini joge u službi ljepote, a možemo ih raditi svi bez obzira na dob i spol, a i rezultati se osjete i vide u vrlo kratkom vremenu. Specifična kombinacija tjelesnih položaja, disanja, bandhi (kontrole energije), mantri, mudri te mentalnog fokusa pruža izuzetno pročišćavajuć i iscjeljujuć osjećaj, kao i vedro raspoloženje. Rezultat je sjaj i blistavost, jer koristeći ove tehnike mi jednostavno – zračimo radost, mladost i veselje.

Radionicu vode Sat Kriya Kaur (Ljiljana Valdec Horvat) i Davor Perun, učitelji Kundalini joge u studiju OM joge.

Više o radionici i prijavama pogledajte na linku!