Peter Hess edukacija I modul zvučne masaže

Updated

PETER HESS AKADEMIJA i GONG CENTAR PREMA VAMA organiziraju drugu edukaciju polaznika za I modul za praktičare/ke Peter Hess® zvučne masaže koja će se održati 8. i 9. travnja u Prema Vama Centru.

Edukaciju provode prof. Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović, licencirane edukatorice Peter Hess® zvučne masaže i voditeljice Prema Vama Centra i Peter Hess Akademije u Hrvatskoj, jedinog mjesta u regiji koje nudi kvalitetnu i certificiranu edukaciju.

peter hess

Cilj I stupnja edukacije je upoznati polaznike s osnovama Peter Hess® zvučne masaže. Tijekom intenzivne dvodnevne obuke, polaznici će steći znanja o djelovanju zvuka i zvučne masaže na čovjeka, te će svladati osnove praktične primjene zvučne masaže tibetanskim zdjelama.

Program
• Povijest nastanka Peter Hess® zvučne masaže
• Osobno iskustvo, osjećaj i doživljaj zvuka u tijelu
• Upoznavanje različitih vrsta zvučnih zdjela
• Teorija – djelovanje zvuka i zvučne masaže
• Demonstracija Osnovne zvučne masaže
• Vođena primjena Osnovne zvučne masaže u parovima
• Samostalna praktična primjena Osnovne zvučne masaže u
parovima
• Razmjena iskustava
• Mogućnosti primjene, ograničenja i kontraindikacije

Radionica će se održati od 10 do 18 sati na adresi  Ilica 315/I kat, Prema Vama Centar, Zagreb. Cijena iznosi 1.800,00 kuna, a prijave su obavezne do 20. ožujka na mail: [email protected] ili na 01/3750 702.

Napomena:
Ovo je ujedno prilika za sve one koji se žele više posvetiti primjeni zvuka u radu s djecom: I stupanj Peter Hess zvučne masaže uvjet je za pohađanje seminara KLIK programa – PRIMJENA ZVUKA ZVUČNIH ZDJELA U RADU S DJECOM.
KliK ® program edukacije u radu s djecom i tibetanskim zvučnim zdjelama održat će se od 20. do 24. rujna 2017.

U suradnji s Peter Hess Institutom iz Njemačke, tvrtka Prema Vama osnovala je 2010. Peter Hess Akademiju – Hrvatska. Time je pokrenuto jedino mjesto za stručnu edukaciju za praktičare zvučne masaže i zvukoterapeute u Zagrebu.

Peter Hess je istinski pionir zvučne terapije na Zapadu. Već 40 godina sustavno radi na istraživanju i profesionalnoj edukaciji za primjenu zvučnih zdjela i gongova u terapijske svrhe. Njegova metoda zvučne masaže je prije svega holističke metoda za relaksaciju, a također se primjenjuje izravno i djelotvorno na području obrazovanja, savjetovanja, različitih terapija i zdravstva.

Nakon završenog I stupnja edukacije, stupnja polaznici dobivaju certifikat o sudjelovanju od strane Peter Hess Instituta iz Njemačke. Moguće je pohađati samo I stupanj bez obaveze nastavka edukacije.

Cjelokupna edukacija za praktičare/ke Peter Hess® zvučne masaže sastoji se od četiri stupnja i supervizije, tj. završnog seminara u ukupnom trajanju od 86 nastavnih sati i namijenjena je svim zainteresiranima, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo u primjeni zvuka.

Po završetku akademije, polaznici dobivaju certifikat iz Peter Hess Instituta – Njemačka pod nazivom: Praktičar / Praktičarka Peter Hess® zvučne masaže.

Više informacija na: www.premavama.com