Obuka za učitelje Prenatalne i Postnatalne joge

Updated

Kroz više od desetljeća neprekidnog podučavanja i rada sa trudnicama, učiteljski tim iz GaiaYoga shale razvio je jedinstveni pristup prenatal jogi, utemeljen na sigurnim slijedovima asana, individualnom promatranju potreba svake trudnice te na važnosti zajednice i podrške budućim mamama.

gaia joga shala

Program je registriran pri Yoga Alliance®-u (RPYS) i sastoji se od 85 sati teorijske i praktične edukacije u trajanju od 6 mjeseci. Sastoji se od 6 modula (70 sati edukacije) i 15 sati praktikuma.

Program je namijenjen svim certificiranim joga učiteljima koji su završili neku 200-satnu TT obuku (ili onima koji ju trenutno završavaju). Nakon uspješnog završetka obuke i praktikuma dobiva se certifikat Prenatal Yoga učitelja, koji omogućuje registraciju kao Yoga Alliance® RPYT (Registered Prenatal Yoga Teacher).

Novii ciklus obuke počinje 27. siječnja 2018., broj polaznika ograničen je na 12 polaznika, a prijave su u tijeku!

Svoje mjesto možete rezervitati na: [email protected]

Datumi:

Edukacijski team:

SANDRA ĐIDARA BIANCO (E-RYT500, RPYT)
Certificirana prenatal joga učiteljica sa desetogodišnjim iskustvom u radu sa trudnicama, voditeljica GaiaYoga škole i shale te edukacijskih TT programa.

PETRA BRZOVIĆ (certificirana joga učiteljica i certificirana doula)
Voditeljica ZIVIA studija, certificirana učiteljica joge, doula, aromaterapeutkinja, Fertile Body Method terapeutkinja specijalizirana za žensko zdravlje.

ULLA MARTON, Prim. dr. sc. (ginekolog)
Član je tima u Poliklinici “Dr. Marton”, Zagreb. 2009. stječe naslov primarijusa i subspecijaliste iz humane reprodukcije i ginekološke endokrinologije. Autorica je 23 znanstvene publikacije i 11 poglavlja u stručnim knjigama. Recenzent je knjiga o ženskom zdravlju Christiane Nortrup „Žensko tijelo, ženska mudrost”, „Mudrost menopauze” „Majke i kćeri” i „Tajni užici zrelosti”.

ANA BALAŽIN VUČETIĆ, Dr. med. (pedijatar) i certificrana učiteljica joge

ANITA STRUŠKI bacc. med. tecn. (patronažna sestra) Prvostupnica sestrinstva, završila je studij sestrinstva na Medicinskom fakultetu, Sveučilišta u Splitu. Radi u Domu zdravlja “Zagreb-centar” u patronažnoj djelatnosti. Visoko educirana u samostalnom radu sa trudnicama i babinjačama te novorođenčadi, koje svakodnevno primjenjuje. Sudjeluje u raznim projektima vezanima za to područje.

ALMA BUNIĆ, dipl. ing. (nutricionist)
Diplomirala je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon 4 godine usavršavanja u području nutricionizma u kojima završava i stručnu obuku za wellness managera, otvara “Nutriformu” te postaje nutricionistička savjetnica. Osim toga, savjetnik je za Calivita Internacional, gdje se i educirala za mikroskopsku analzu žive kapi krvi (Darkfield metoda). U Budimpešti je završila i edukaciju za Biorezonancu.

IVANA CRNČIĆ, certificirana učiteljica joge (mentor)

BARBARA JUKOPILA, certificirana učiteljica joge (mentor)