Obuka u Splitu i Zagrebu: Postani učitelj Hatha joge

Updated

U tijeku su upisi za 3. generaciju obuke za joga učitelje Hatha Yoga Teacher Training Course u Splitu i po prvi put u Zagrebu. Ovo je prva takva Škola izvorne Hatha joge u Hrvatskoj temeljena na biharskoj školi iz Indije u kojoj se može naučiti autentična ili izvorna hatha joga.

hatha joga, obuka

U Zagrebu se škola održava u Šarenom studiju na adresi Tratinska ulica 49

U Splitu se škola održava u Studiiju One na adresi Gradišćanskih Hrvata 16

O programu škole:

Program je osmišljen kako bi zadovoljio različite potrebe ljudi koji žele postati joga učitelji. Također, program je osmišljen i za sve one koji žele naučiti više o jogi, produbiti svoje znanje i praksu bez obzira hoće li jednog dana podučavati jogu.

O školi:

Školu je pokrenuo učitelj hatha joge i terapeutske joge Sri Rajeshji iz Mumbai-a, Indija. Sri Rajeshji je završio jednu od najpoznatijih škola joge u Indiji i svijetu – Biharsku školu joge. Osnivač te škole je i njegov učitelj Paramhansa Sathyananda sa kojim je nekoliko godina i živio u Mungeru (Bihar). Također, Sri Rajeshji je završio institut Bihar Yoga Bharati. To je prvi institut u svijetu koji pruža potpunu znanstvenu i jogijsku edukaciju kroz joga filozofiju, joga psihologiju i primijenjene jogijske znanosti. Tu je Sri Rajeshji završio svoj magisterij znanosti (MSc) u primijenjenoj jogijskoj znanosti sa najvišim ocjenama, a Institut ima ovlaštenje za izdavanje stupnjeva magisterija i doktorata. Nakon završetka školovanja u Biharskoj školi (Bihar Yoga Bharati), na poticaj svojih učitelja, Paramahanse Sathyanande i Swamija Niranjanande otvara svoj joga institut u Mumbaiju koji registrira i dobiva ovlaštelje za izdavanje certifikata za joga učitelje. Tijekom svog školovanja Sri Rajeshiji je stalno dobivao pohvale od svojih učitelja kao jedan od najboljih studenata.

Voditelj programa je Sri Rajeshji i Damir Božinović, a nakon završetka škole dobiva se CERTIFIKAT registiran od Instituta – Yoga Sadhana Seva Trust iz Indije.

Školarina iznosi 8.500 kuna koja se može platiti jednokratno ili obročno. Upisi u su u tijeku do 25. studenog. Za postupak upisa u Školu i detaljnije informacije, kontaktirajte [email protected] ili na 098 771 026.

Detaljne informacije o programu saznajte na Postani učitelj yoge (Hatha Yoga Teacher Training Course).