Novi program Poligona za učenje joge YogaPRO

Updated

Poligon za učenje joge YogaPRO studija OM joga u Zagrebu od jeseni 2017. ima novi oblik! Program je u potpunosti prilagođen polaznicima, pa je sada potpuno slobodan od svih uvjetovanja: sastoji se od odabranih radionica i obaveznih modula za buduće učitelje joge. Više nema obaveznih vikenada već polaznici sami oblikuju svoj program prema interesima, financijskim i vremenskim mogućnostima.

yogapro, om joga

Novi program Poligona YogaPRO olakšava obuku i čini je kvalitetnijom na više načina:

Kako to izgleda u praksi?
Polaznici Poligona YogaPRO uplaćuju godišnju članarinu u iznosu od 400 kuna. Tijekom godine dana polaznici imaju popuste na neograničenu mjesečnu članarinu u studiju OM joge i na sve radionice uključene u program Poligona YogaPRO – što znači da je isplativo upisati Poligon čak i ako ne dolazite na radionice, već samo uplaćujete članarinu svaki mjesec!

Polaznici koji žele postati učitelji joge sami vode evidenciju o odrađenim satima obuke: svaka radionica uključena u program Poligona ima unaprijed određen broj sati. Za pristup ispitu potrebno je imati 200 sati obuke, unutar kojih su i obavezni moduli za učitelje joge: jogijska praksa, filozofija, pranayama, meditacija, podučavanje joge, anatomija, energetska anatomija.

Za pristup ispitu potrebno je pohoditi minimalno 50 sati joge u studiju OM joge te u dogovoru s voditeljima Poligona YogaPRO voditi 3 do 5 sati joge, 3 sata promatrati satove odabranih učitelja te 5 sati asistirati na satovima joge u studiju OM joge.

Termin ispita se dogovara u trenutku kad je polaznik spreman (nema unaprijed zadanog datuma). Donacija za ispit i diplomu je 300 kuna.

Zašto upisati obuku na Poligonu YogaPRO?

Za prijavu u Poligon za učenje joge YogaPRO potrebno je uplatiti godišnju članarinu u Poligon YogaPRO.

Dodatne informacije o Poligonu za učenje YogaPRO zatražite mailom na [email protected], a pregled predviđenih radionica pogledajte na stranici OM joge.