Noć Gongova  – Gong Puja na Mystic sajmu

Updated

U sklopu 8. Mystic sajma na zagrebačkom Velesajmu, Gong Centar Prema Vama održat će u noći sa subote na nedjelju 21./22. listopada Gong Puju koja počinje u 22.30 sati i traje sve do 6 sati.

gong puja

U dvorani Brijuni/Upravna zgrada, Gong Puji će prethoditi sat Kundalini joge i meditacija koje će voditi instruktorice Kundalini joge Cornelia Džepina Burić i Silvana Leskovar. Sat počinje u 18.30 i traje do 20 sati. 

Otpustite zajedno stare energije i proslavite povratak jeseni!

Prepustimo se s povjerenjem dobrim i iscjeljujućim vibracijama 16 planetarnih Gongova: Sunce, Zemlja, Mjesec, Jupiter, Venera, Sedna, Nibiru, Chiron…

Uz Silvanu Leskovar i Mirjanu Maksimović, voditeljice Gong centra Prema Vama i Peter Hess Akademije, svirat će drage kolegice i kolege, zvukoterapeuti iz Hrvatske.

Gong Puja je svečani ritual, molitva. Spontana meditacija uz zvuk nježnog sviranja Gongova u trajanju od 7 sati i 30 minuta. Uvijek je posvećena potrebi mira, nenasilja i zaštiti zlostavljane djece i odraslih, a svaka osoba može odrediti i posebnu namjeru za sebe ili svog bližnjeg, kao što je na primjer: ozdravljenje, uspjeh u radu, učenju, poboljšanje odnosa…

Na Gong Puju dođite u ugodnoj odjeći, ponesite prostirku, deku ili vreću za spavanje i bočicu tekućine (preporučujemo vodu). Ulaz u dvoranu će biti otvoren od 22 sata.

Organizator: Gong Centar Prema Vama
Voditeljice: Silvana Leskovar i Mirjana Maksimović
Ulaznica za Gong Puju: 80 kuna
Ulaznica za Kundalini jogu: 30 kuna

Zbog ograničenog broja mjesta u dvorani, preporučujemo rezervaciju na e-mail: [email protected]