Mudrost biljaka – Aromaterapija na šamanski način

Updated

Ako ste ikada osjetili da su biljke svjesna, živa bića – u pravu ste. Ne samo da su svjesna i živa, već žele i mogu komunicirati s nama, a mi možemo naučiti taj drevni jezik i obnoviti naš odnos s prirodom s kojom smo neraskidivo povezani. Tajna komunikacije s biljkama leži u našim osjetilima, portalima kroz koje primamo informacije o svijetu koji nas okružuje, odnosno našoj intuiciji koja nam pomaže doživjeti svijet i izvan granica za koje mislimo da su naš konačni potencijal.

mudrost biljaka

Što je aromaterapija i zašto šamanski način?

U domeni biljne medicine, aromaterapija je dio fitoterapije i odnosi se na korištenje ekstrakata aromatičnih biljaka, eteričnih ulja, kao naših saveznika u postizanju fizičke, emotivne i duhovne ravnoteže. Pristup korištenju eteričnih ulja može biti vrlo egzaktan, znanstveno i medicinski utemeljen, odnosno ograničen na naš fizički aspekt i očuvanje dobrog zdravlja.

Odmaknemo li se od fizičkog pojavnog svijeta i otvorimo li se za percepciju svega onoga što nije vidljivo, ali ne znači da ne postoji, naći ćemo se u prostoru u kojem živi naš unutarnji šaman, dotaknuti ćemo vlastitu mogućnost da vidimo i unutarnjim okom, odnosno percipiramo svijet s više od pet osjetila. Razlika je u načinu i pristupu.

Edukacijski program MUDROST BILJAKA obrađuje temu aromaterapije i korištenja eteričnih ulja na suptilan način i želi pružiti polaznicima istraživanje svojeg unutarnjeg svijeta kroz svjesni rad s inteligencijom biljaka, pokazati mogućnosti za komunikaciju s ovim drevnim organizmima i vratiti osjećaj povezanosti s prirodom i vlastitim srcem.

U programu će uživati svi koji:

Mudrost biljaka traje tri mjeseca i uključuje teorijski i praktični dio, mentorsku podršku, više od sto stranica pisanih lekcija i obilje praktičih vježbi s uputama za samostalan rad, te mogućnost povezivanja i zajedničkog učenja s ljudima koji dijele slične interese i pogled na svijet koji nas okružuje.

Polaznici će imati priliku proučiti i istražiti slijedeće teme:

Voditeljica programa: Kristijana Vučetić, certificirana aromaterapeutkinja i life coach

Prijave za individualno pohađanje programa otvorene su stalno, a idući grupni program kreće 21. prosinca 2018.

Detaljni opis programa s pregledom tema i modula možete pročitati ovdje: https://kristijana.com/mentorship-mudrost-biljaka/

Kontakt za informacije i prijavu: [email protected].

There are places in the world where the light shines through. Invisible thresholds that you know only by the way your skin pricks and shivers. Places where the miracles begin. There are spaces, besides waterways, under rock or cave, where you’ll be asked to shed the life you know. These are portals, where essence in you finds and recognizes the essence of life around you. Let them take you there.

Foto: Unsplash