Meditacija za samopouzdanje i vjeru u sebe

Updated

U nedjelju 10. veljače  nastavlja se ciklus zvučno aromatičnih meditacija u studiju OM joga i ovog puta bavit će se spoznajom vlastitog ega, samopouzdanjem i vjerom u sebe. Ako niste bili na prijašnjim meditacijama, slobodno se pridružite, jer će se i dalje baviti kreativnim vizualizacijama za poboljšavanje našeg života.

manipura čakra

Meditacije na temelju znanosti Joge Nidre – dubokog jogijskog opuštanja – daju trenutačne učinke, jer fokusiranje na misli i ideje koje želimo manifestirati potiče aktivnost podsvjesnih i nesvjesnih dijelova uma, pa bez napora otklanjamo negativne obrasce te uspostavljamo nove načine ponašanja i razmišljanja.

Ove nedjelje bavit će se trećom čakrom (Manipura) – našem osjećajem samopouzdanja, spoznajom tko smo i čemu težimo, koje su naše ambicije i kako se sabotiramo vlastitim sramom. Koliko smo samostalni, kad osjećamo slabost i sumnju u sebe; znamo li slobodno i snažno reći svoju istinu i tražiti svoja prava.

Molimo dođite barem 10 minuta ranije kako bismo počeli na vrijeme! Obucite se toplo i udobno, ponesite dekicu i bočicu vode.

Donacija:
50 kn za rane uplate do 8.2.
80 kn za uplate na dan radionice

Prijave su obavezne, a obrazac za prijavu možete ispuniti na stranicama OM joge!