Meditacija: Voljeti i biti voljen

Updated

U nedjelju 24. veljače u 18h u studiju OM joge održat će se zvučno aromatična meditacijska poslastica! Kroz duboko opuštanje balansirat će se kontrolni centar za ljubav – srčana čakra Anahata – i ako to još niste probali, ovo je prava prilika!

anahata čakra

Ove nedjelje fokusirat će se na temeljna prava svakog bića da voli i bude voljen. Mnogo je toga sažeto u te dvije male riječi: samoprihvaćanje, oprost, samopoštovanje, poznavanje samoga sebe i svojih potreba i želja. Kako doista razumjeti druge i kako djelovati iz samilosti i empatije te naposljetku doista i svakog dana, svakog daha – živjeti u ljubavi? Kako doista pronaći balans između „ja“ i „mi“, kako istovremeno pokazati osjećaje a ne ostati povrijeđen?

Mi smo odraz sviju oko nas i patnje ljudi oko nas djeluju na nas poput gledanja u ogledalo. Kako sagledati život srcem i razviti odnos pun ljubavi i poštovanja prema sebi i okolini – sve su to pitanja kojima će se baviti kroz drevnu znanost Joge Nidre.

Molimo dođite barem 10 minuta ranije kako bi meditacija počela na vrijeme! Obucite se toplo i udobno, ponesite dekicu i bočicu vode.

Donacija: 
50 kn za rane uplate do 22.2.
80 kn za uplate na dan meditacije