Meditacija uz gong zvučnu kupku

Updated

Joga studio Prema Vama organizira Gong Zvučnu kupku u petak, 17. veljače u Ilici 315 (prvi kat) od 20 do 21.30 sati.

Gong zvučna kupka u mjesecu veljači

Riječ je o jedinstvenom iskustvu meditacije uz vibracije gongova. Tijekom sat vremena opuštamo se od dnevne napetosti, otvaramo naše čakre i prepuštamo se dubokom iskustvu našeg unutarnjeg bića. Sve to uz zvuk Gongova, tibetanskih zvučnih zdjela. Njihove vibracije otpuštaju stres i vode u duboko meditativno stanje.

Dobrobiti zvučne kupke:

O voditeljici:

Silvana Leskovar je osnivačica i voditeljica Peter Hess Akademije – podružnnice Peter Hess instituta iz Njemačke u kojoj vodi edukaciju za profesionalnu i terapijsku primjenu zvuka zvučnih zdjela. Vodi centar Prema gdje održava zvučne kupke i radionice na temu primjene zvuka prirodnih instrumenata i zvukoterapije.
Gong terapiju učila je prema metodi Elisabeth Dierlich, Petera Hessa i Sheile Whittaker, a ujedno je certificirana učiteljica Gong joge (primjena Gonga u jogi) prema učenju Yogi Bhajana i Mehtab Bentona.

Članstva:
HUPER
Sound Healers Association, SAD
Europaischen FachVerband Klang -Massage- Therapie, Njemačka
Sound Healing Association, Velika Britanija

O Gongu:

Gong je jedan od najstarijih instrumenata, prisutan više od pet tisuća godina. U spiritualnim tradicijama Istoka smatraju ga svetim instrumentom jer njegov zvuk odgovara primordijalnom zvuku i iscjeljujućoj vibraciji OM. Svojom punom rezonantnošću, gong djeluje na svim razinama: fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj. Na ovoj Gong Puji osjetit ćemo vibracije planetarnih Gongova: Sunca, Zemlje, Mjeseca, Jupitera, Venere, Sedne, Nibiru i Chirona.

Svi ste dobrodošli! Preporučujemo vam ugodnu odjeću i dovoljno tekućine.
Prostirke, deke i jastuke osigurava Gong Centar Prema Vama.

E – mail: [email protected]
Facebook event: Gong zvučna kupka u mjesecu veljači
Cijena: 70 kuna