Mantrajmo za besmrtnost i unutarnji mir

Updated

Mantranje je meditativno, ekstatično iskustvo, jer mantre imaju posebnu vibraciju koja umiruje, veseli i vibrira svim stanicama našeg tijela. Mantre su ritmični zvukovi na sanskritu, drevnom vibracijskom jeziku: riječ izgovorena na pravi način utjelovljuje vibraciju izgovorenoga.

mantra, vibracija
Mantre iscjeljuju, vraćaju mir i imaju snagu utjeloviti naše namjere. Svaka mantra ima značenje i namjeru, a grupno pjevanje mantri ima posebno snažno djelovanje, jer sinergija grupe pojačava djelovanje mantre.

U srijedu, 7. lipnja u studiju OM joga u 20 sati možete osjetiti moć mantranja putem legendarne vedske mantre koja se još naziva i Mantrom besmrtnosti, a ovom prilikom pjevat će se dva puta po 108 puta.

Mantra besmrtnosti donosi zdravlje, oslobađa od vezanosti i pomaže da prebrodimo aktualne poteškoće. Slavujskim glasom vodit će vas Lada Perišić, koja će podijeliti s nama silnu ljubav koju gaji prema ovom obliku meditacije.

Pridružite se i uvjerite se u ljepotu mantranja! Nije potrebno prethodno poznavanje mantre i ne, nije potrebno zavidno umijeće pjevanja, a intonaciju ćete lako uhvatiti. Donacija iznosi 30 kuna.

Stihove Mantre besmrtnosti i više informacija o ovoj vedskoj mantri potražite na: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mahamrityunjaya_Mantra
http://novasvest.com/vesti?id=396&v=mahamrityunjaya-mantra-stit-protiv-zla