Manifestiranje kroz sustav čakri

Updated

U nedjalju, 21. svibnja u studiju OM joge održat će se predavanje Manifestiranje kroz sustav čakri, a kroz ovo izrazito zanimljivo predavanje vodit će nas Srđan Roje.

čakre, manifestiranje

Sustav naših sedam čakri puno je više od prolaznog kurioziteta. Riječ je rezultatu višetisućljetnog istraživanja energetskog tijela, što je usko povezano s temom podizanja osobne frekvencije, a što u konačnici rezultira percipiranjem realnosti sa više razine svijesti… ili u prijevodu: sretnijim i uspješnijim životom, bez straha, stresa i tjeskobe, u kojem život jednostavno… teče.

Dakako, da bismo uopće mogli pristupiti temi manifestiranja s ove druge, energetske strane naše realnosti u najširem smislu – prvo ćemo objasniti što čakre jesu i kako rade. Odnosno, bavit ćemo se pitanjima kao što su:

Želite li predavanje učiniti osobnijim, ispunite ovaj “Čakra test”, ispišite rezultate i donesite ih na predavanje gdje ćete ih zajedno prokomentirati.

Predavanje počinje u 18 sati na adresi Andrije Žaje 10. Preporučena donacija 40 kuna, prijave su obavezne, samo ispunite priloženi obrazac: https://www.manifestiranje.com/index.php?option=com_content&view=article&id=175:manifestiranje-kroz-sustav-cakri-2&catid=17