Ljetna ponuda u Medical Yoga Centru

Updated

Da li znate da je Medical Yoga Centar najveći joga centar u Zagrebu koji okuplja blizu tisuću polaznika na 11 lokacija u Zagrebu (Mesnička, Kvatrić, Folnegovićevo, Sopot, Siget, Srednjaci, Prečko, Špansko, Kustošija, Trešnjevka, Dubrava)?

U izboru vježbi i opuštajućih seansi orijentacija je isključivo na one čija je učinkovitost potvrđena znanstvenim istraživanjima u Europi i svijetu (prvenstveno na područjima medicine i psihologije). Program nema nepotrebne mistifikacije ni religije, pa je zahvaljujući tome tijekom 15 godina bio uvršten u nastavu Kineziološkog fakulteta na Katedri za osnovne kineziološke transformacije, a ima službene verifikacije više zdravstvenih institucija u Zagrebu i Hrvatskoj.

Voditeljice programa Medical Yoge mogu postati isključivo diplomirane profesorice fizičke kulture ili apsolventice Kineziološkog fakulteta, koje potom prolaze dodatnu obuku s posebnim naglaskom na učenju od zdravstvenom i terapijskom djelovanju joge. Niti jedan joga centar u Hrvatskoj nema tako visoko obrazovan profil voditeljica.

Ljetna ponuda u Medical Yoga Centru

Programski sadržaji:

Svima koji se prijave preko Drumtidam web stranice omogućen je cijeli rujan za samo 150 kuna.

drumtidam

Ova ponuda je aktivna za upise do 3.9.2017.

Vrijedi za vježbanje u bilo kojem našem centru za nove polaznike (ovisno o slobodnim mjestima), a isti uvjeti vrijede i za vašu pratnju koju dovedete na vježbanje.

Nova sezona počinje 4.9.2017.

Više o programima i cjeniku možete vidjeti ovdje.